ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ο νεκρός έφηβος του τσουνάμι λύνει το μυστήριο της Πομπηίας του Αιγαίου
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19; 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα μικρό ζήτημα φαίνεται να έχει ανακύψει μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και του συζύγου του, Τάιλερ Μακμπέθ, σχετικά με το γυμναστήριο που σχεδιάζουν να ανοίξουν.
Οι καθυστερήσεις στην υλοποίηση του εγχειρήματος έχουν οδηγήσει σε διαφωνίες μεταξύ του προέδρου του Κινήματος Δημοκρατίας και του συντρόφου του.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Βασιλικής Μπασιούρη στην εκπομπή «Buongiorno», οι καθυστερήσεις στα εγκαίνια του χώρου αποτελούν σημείο τριβής μεταξύ των δύο ανδρών, καθώς διαφαίνονται διαφορές ως προς την πορεία και την οργάνωση της επιχείρησης.
Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, το πολυτελές διαμέρισμα των 246 τ.μ. στο Κολωνάκι, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο ανακαίνισης, ενδέχεται να μην προορίζεται για τη μόνιμη διαμονή τους.
Υπάρχει το ενδεχόμενο να διατεθεί προς ενοικίαση, γεγονός που αφήνει ανοιχτά τα σχέδιά τους για το μέλλον.























































