ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Prorata: Εδραιώνεται στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ του Τσίπρα - Στο χαμηλό 24% η ΝΔ
Έκρηξη θαλάσσιου drone στο ρουμανικό λιμάνι της Κωνστάντζας στη Μαύρη Θάλασσα
Η υψηλού ρίσκου αμερικανική επιχείρηση για την εκταφή του θαμμένου ουρανίου του Ιράν
Σέρβερ στον Ουρανό: Το Μυστικό Σύστημα AI που κατευθύνει τον πόλεμο των drones του Ισραήλ σε Γάζα και Λίβανο
Το μυστικό δίκτυο του Ισραήλ: Οι κρυφές βάσεις σε άλλες χώρες που μετέφεραν τον πόλεμο στο κατώφλι του Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με τα αυγά πήραν τον Πρόεδρο της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν, διαδηλωτές πολιτικοί του αντίπαλοι, αλλά αυτός που την “έφαγε” ήταν ο Πρόεδρος της Γερμανίας Γιόαχιμ Γκάουκ.
Ο Γερμανός Πρόεδρος, επισκέφθηκε την Πράγα μαζί με άλλους προέδρους χωρών της κεντρικής Ευρώπης με αφορμή την 25η επέτειο της πτώσης του καθεστώτος του «υπαρκτού σοσιαλισμού».
Κατά τη διάρκεια τελετής σε πλατεία της Πράγας, διαδηλωτές εκσφενδόνισαν αυγά εναντίον του Ζέμαν, αλλά τελικά αυτά χτύπησαν στο κεφάλι τον Γκάουκ.
«Ο πρόεδρος Γκάουκ επλήγη στους κροτάφους. Ο ίδιος ταράχθηκε από το σοκ αλλά συνέχισε το πρόγραμμά του όπως είχε προβλεφθεί», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος Τύπου της τσέχικης Προεδρίας, Γίρι Όβτσατσεκ.
Μετά το συμβάν ο πρόεδρος της Τσεχίας ζήτησε συγγνώμη από το Γερμανό ομόλογό του, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου.
«Ο Μίλος Ζέμαν είπε στον Γιοάχιμ Γκάουκ: “Συγχωρείστε με κύριε Πρόεδρε, το αυγό αυτό προοριζόταν για εμένα, όχι για εσάς”», ανέφερε ο κ. Όβτσατσεκ.























































