ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πλέον οι Κυριακές έχουν πρώτης τάξεως γεύση ή αλλιώς… γεύση ALFA! Κι αυτό γιατί η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έχει αναλάβει να μαγειρέψει μοναδικές συνταγές παρέα με τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες και παρουσιαστές!
Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου η Αργυρώ ετοιμάζει Τριγωναριά με Φέτα και Ξινομυζήθρα παρέα με τον Τριαντάφυλλο, ενώ με τη βοήθεια της Μαίρης Συναντσάκη ετοιμάζει αρχοντική τυρόπιτα Μετσόβου στις 30 Νοεμβρίου! Μια εβδομάδα αργότερα, η Φαίη Σκορδά σηκώνει τα μανίκια και φτιάχνει παρέα με την Αργυρώ Μακεδονίτικη πίτσα, ενώ στις 14 Δεκεμβρίου η Νίκη Κάρτσωνα ετοιμάζει μαζί της Κοτόπιτες Λάρισας με κασέρι Ελασσόνας.
Σας άνοιξε η όρεξη; Δεν έχετε παρά να συντονιστείτε στον ΑΝΤ1 την Κυριακή στις 17:30 και να μάθετε το μυστικό κάθε συνταγής, από την εκπομπή «Της ALFA τα ζυμώματα» με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου!























































