ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Αλβανία ως αποτέλεσμα των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε όλη τη χώρα.
Ένας πατέρας και η κόρη του βρήκαν φρικτό θάνατο, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στο κέντρο της πόλης Λάτσι, στη βόρεια Αλβανία.
Στην ίδια περιοχή, ένας 22 χρόνος έχασε τη ζωή του, όταν γέφυρα κατέρρευσε λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων και πλημμυρών που πλήττουν σχεδόν όλη τη χώρα.
Εν τω μεταξύ, το υπουργικό συμβούλιο συνεδρίασε τα μεσάνυχτα της Τρίτης, με θέμα την έκτακτη κατάσταση που επικρατεί λόγω των έντονων βροχοπτώσεων και καταιγίδων. Μάλιστα, χρειάστηκε και η κινητοποίηση δυνάμεων του στρατού στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές.























































