Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κρήτη: 24χρονος Έλληνας βίασε 28χρονο Γάλλο τουρίστα

Κρήτη: 24χρονος Έλληνας βίασε 28χρονο Γάλλο τουρίστα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας 28χρονος Γάλλος τουρίστας κατήγγειλε ότι υπέστη βιασμό από έναν 24χρονο Έλληνα στη Χερσόνησο Ηρακλείου, μετατρέποντας τις διακοπές του σε εφιάλτη.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία του, σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, 10 Ιουλίου.

Ο 28χρονος Γάλλος ισχυρίζεται ότι ο Έλληνας δράστης τον ακινητοποίησε, τον έπιασε από τον λαιμό και τον εξανάγκασε σε σεξουαλική πράξη χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Σύμφωνα με την κατάθεση του τουρίστα, ο οποίος βρισκόταν στην Κρήτη για διακοπές, είχε γνωρίσει τον φερόμενο δράστη, έναν 24χρονο Έλληνα, μέσω μιας διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών.

Μετά από συνεννόηση, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν, και ο 24χρονος παρέλαβε τον τουρίστα από το ξενοδοχείο του με αυτοκίνητο.

Οι αρχές προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη του 24χρονου με τη διαδικασία του αυτοφώρου, όπως ανέφερε το neakriti.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW

DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα

Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου

Νέα Πέραμος: Απήγαγαν και σκότωσαν 27χρονο άνδρα – Βρέθηκε σε ρέμα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr