ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Εμπρησμός, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, Πέτρος Φιλιππίδης, Πυρκαγιά, Φωτιά,


















































Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία - «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φωτιά ξέσπασε το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη, στην Πατησίων στο ύψος Πιπίνου το απόγευμα της Παρασκευής.
Την ώρα που ξέσπασε η φωτιά ο ηθοποιός βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμά του και κάλεσε το 100.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο εμπρησμού.
Για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς στο σημείο επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με 8 οχήματα.
Οι άντρες της Πυροσβεστικής κατέβασαν κάτω κόσμο από διπλανά διαμερίσματα, με ασφάλεια.
Όπως έγινε γνωστό, το σπίτι έχει υποστεί μεγάλες ζημιές, κυρίως στο πίσω μέρος.
Την εκτίμηση ότι πρόκειται για εμπρησμό έκανε ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος αναφερόμενος στη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη.
Το σπίτι τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ ο καταδικασμένος μόλις πριν λίγες ημέρες για δύο απόπειρες βιασμού ηθοποιός, βρισκόταν σ’ αυτό.
Όπως αναφέρει ο δικηγόρος του, ο οποίος μίλησε στο MEGA: «δεν ήταν καμία ηλεκτρική συσκευή αναμμένη και ξαφνικά έπιασε φωτιά.
»Πιστεύουμε ότι ίσως υπάρχει εμπρησμός. Από θαύμα ζει γιατί βγήκε μια γειτόνισσα και του χτύπησε την πόρτα».
Ο Πέτρος Φιλιππίδης έδωσε μια πρώτη κατάθεση σε πυροσβέστη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά.























































