ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοβαρό περιστατικό εκβίασης σημειώθηκε στα Χανιά, όπου δύο αλλοδαποί τουρίστες, ένας άνδρας και μία γυναίκα, συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης, 7 Αυγούστου, από το Τμήμα Τουριστικής Αστυνομίας Χανίων.
Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν περιλαμβάνουν εκβίαση, βία κατά υπαλλήλων και παραβιάσεις της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ιδιοκτήτης και η διαχειρίστρια ενός τουριστικού καταλύματος ανέφεραν ότι οι δύο αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν διαμείνει στο κατάλυμά τους, απαίτησαν κατά την αποχώρησή τους το ποσό των 700 ευρώ, προκειμένου να μην δημοσιεύσουν αρνητικά και δυσφημιστικά σχόλια στο διαδίκτυο.
Η αντίδραση των Αρχών ήταν άμεση. Μετά την καταγγελία, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία οι δύο ύποπτοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν την ώρα που παραλάμβαναν το χρηματικό ποσό, το οποίο είχε προσημειωθεί από τις Αρχές.
Κατά τη σύλληψή τους, οι αλλοδαποί αρνήθηκαν να αποκαλύψουν τα στοιχεία της ταυτότητάς τους, προέβαλαν αντίσταση και κατέγραφαν με κινητό τηλέφωνο τους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν.
Η προανάκριση για την υπόθεση διεξάγεται από το Τμήμα Τουριστικής Αστυνομίας Χανίων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την πλήρη διαλεύκανση του περιστατικού.























































