ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου
Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη για κατασκοπεία - Διακινούσε ΝΑΤΟϊκά σχέδια στην Κίνα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνέχεια στην αντιπαράθεση της εφημερίδας Αυγή με τον Άδωνι Γεωργιάδη έδωσαν στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ο γαλάζιος βουλευτής και ο διευθυντής της Αυγής, Νίκος Φίλης.
«Πάντως Άδωνι, είσαι διπλά κορόιδο, εσύ να κάνεις 23 ερωτήσεις για τα εξοπλιστικά και να παρεμβαίνεις μάλιστα διαρκούντος του διαγωνισμού και ο κ. Καρατζαφέρης να παίρνει τα λεφτά» είπε ο Νίκος Φίλης στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega.
«Δηλαδή δεν καταλαβαίνεις τι κάνεις, άλλοθι του Καρατζαφέρη ήσουνα; Παραδέχεσαι ότι είσαι διπλά κορόιδο, “ξεπλένεις” τον Καρατζαφέρη, πως αισθάνεσαι τώρα; Τα λεφτά τα είχε πάρει πριν, και εσύ κάνεις ερώτηση για το θέμα αυτό; Τα έξυπνα πουλιά από τη μύτη πιάνονται” συμπλήρωσε ο διευθυντής της Αυγής.
Η συζήτηση αφορούσε το θέμα που ανέδειξε η εφημερίδα η Αυγή με τις ερωτήσεις που είχε υπογράψει ο Άδωνις Γεωργιάδης, μαζί με τον Θάνο Πλεύρη, ως βουλευτές του ΛΑΟΣ και οι δύο τότε, για τα εξοπλιστικά.
Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι έστειλε εξώδικο στην «Αυγή» ζητώντας να δημοσιευθεί η επίμαχη ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ζητώντας να ελέγχθει η εταιρεία και η σύμβαση.
«Δεν με έβαλε ο Καρατζαφέρης» συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Τότε απάντησε ο δημοσιογράφος της Αυγής: «Πώς αισθάνεσαι σήμερα; Μ-α-λ-α-κ; Πες μου πώς αισθάνεσαι;»
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ δεν απάντησε στον χαρακτηρισμό αλλά επανέλαβε «μα τα λεφτά τα είχε πάρει 9 χρόνια νωρίτερα από την ερώτηση».
«Τα έξυπνα πουλιά από τη μύτη πιάνονται» ήταν το τελευταίο σχόλιο του Νίκου Φίλη.
























































