ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εξοπλιστικά Προγράμματα, Νίνα Κασιμάτη, Πολεμικό Ναυτικό, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Φρεγάτα, Φρεγάτα Κίμων (Φ/Γ Κίμων F-601),


















































Φλέγεται ξανά ο Κόλπος: Ανταλλαγή στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
Η AHEPA αντιτίθεται στην πώληση κινητήρων τζετ ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων στην Τουρκία, επιστολή προς τον Πρόεδρο Τραμπ
Ηλεκτρικά πατίνια: Απαγόρευση για κάτω των 17 ετών, υποχρεωτική ασφάλιση και αυστηρά πρόστιμα
Αλέξης Τσίπρας: «Η ΕΛ.Α.Σ. της Ελλάδας» - «Σύμβολό μας είναι η πατρίδα μας. ΕΛ.Α.Σ. είναι το όνομά μας»
«Κακά δαιμόνια» έχουν παρεισφρήσει στο «μόρφωμα» της Καρυστιανού - Ήρθε η ώρα του «εξορκισμού»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επικαλούμενη τη διαχρονική ρήση του Θεμιστοκλή, «Έχουμε γη και πατρίδα, όσο έχουμε πλοία στη θάλασσα», η Βουλευτής Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίνα Κασιμάτη, χαιρετίζει την ένταξη της νέας φρεγάτας FDI HN «Belh@rra» F-601 «Κίμων» στο ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό.
Η κυρία Κασιμάτη καλωσορίζει το νέο πανίσχυρο πολεμικό πλοίο από τη Λοριάν της Γαλλίας, υπογραμμίζοντας τον ρόλο του ως άγρυπνου φρουρού της εθνικής ανεξαρτησίας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.
Στο μήνυμά της εξάρει την ισχύ του πλοίου, η οποία πηγάζει πρωτίστως από την ψυχή των ανδρών και των γυναικών του Πολεμικού Ναυτικού, τιμώντας παράλληλα τη μνήμη κάθε πεσόντα στον αγώνα για την υπεράσπιση της Ελευθερίας.
«Καλώς να ορίσει η νέα φρεγάτα FDI HN “Belh@rra” F-601 “Κίμων” από τη Λοριάν της Γαλλίας στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας ως φρουρός της εθνικής ανεξαρτησίας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, με ισχύ και ψυχή εντός της τους άνδρες και τις γυναίκες του Πολεμικού Ναυτικού μας και κάθε πεσόντα για την υπεράσπιση της Ελευθερίας».

























































