Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο βασιλιάς του Μπαχρέιν αποδέχθηκε να συμμετάσχει στο «Συμβούλιο Ειρήνης (Board of Peace)» του Τραμπ

Ο βασιλιάς του Μπαχρέιν αποδέχθηκε να συμμετάσχει στο «Συμβούλιο Ειρήνης (Board of Peace)» του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Βασιλιάς του Μπαχρέιν, Χαμάντ μπιν Ισά Αλ Χαλίφα, αποδέχθηκε πρόσκληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, να συμμετάσχει στο «Συμβούλιο Ειρήνης» (Board of Peace), όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Εξωτερικών του Μπαχρέιν.

Το Υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε ότι η απόφαση του Βασιλείου του Μπαχρέιν αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή του να στηρίξει την πλήρη εφαρμογή του ειρηνευτικού σχεδίου 20 σημείων του Προέδρου Τραμπ για τη Λωρίδα της Γάζας, αναγνωρίζοντας τη σημασία του σχεδίου για την προστασία των νόμιμων δικαιωμάτων του παλαιστινιακού λαού.

Το Υπουργείο εξέφρασε επίσης την εκτίμηση της Αυτού Μεγαλειότητας του Βασιλιά για τις προσπάθειες του Προέδρου των ΗΠΑ προς την επίτευξη βιώσιμης ειρήνης στην περιοχή και τον κόσμο.

Παράλληλα, εξέφρασε την ελπίδα ότι το Συμβούλιο Ειρήνης θα επιτύχει τους στόχους του για την προώθηση της συνεργασίας, την ενίσχυση της σταθερότητας και την επίτευξη ανάπτυξης και ευημερίας για όλους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συρία: Ο Τόμας Μπάρακ του Τραμπ πέταξε τους Κούρδους στα σκουπίδια και τους προέτρεψε να υποταχθούν στον νέο σύμμαχο των ΗΠΑ τον τζιχαντιστή Γκολάνι

Η Νορβηγία αρνείται τη συμμετοχή στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ

«Δεν υπάρχει εναλλακτική» στο σχέδιο Τραμπ για τη Γάζα, δηλώνει ο Πρωθυπουργός του Κατάρ

Η Κεντρική Διοίκηση των ΗΠΑ ανακοίνωσε την άφιξη μοίρας F-15 στη Μέση Ανατολή εν μέσω εντάσεων με το Ιράν

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων αποδέχθηκε την πρόσκληση Τραμπ για το «Συμβούλιο Ειρήνης»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr