ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ακούγεται ότι Τζάκρη και Κασιμάτη επιστρέφουν στο ΠΑΣΟΚ - Ο Καστανίδης πάει Τσίπρα
Ευρωβουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς Κάγια Κάλας: «Η ΕΕ οφείλει να δράσει άμεσα για την προστασία της χριστιανικής μειονότητας στη Συρία»
Ένα καθεστώς σε αποσύνθεση: Γιατί η οικονομία του Ιράν βρίσκεται στο χείλος της κατάρρευσης
Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι το Ιράν δεσμεύτηκε να μην αποκτήσει πυρηνικά όπλα για πάνω από 20 χρόνια
Τέλος στο ψηφιακό σκοτάδι: Η Τεχεράνη αποκαθιστά την πρόσβαση στο διαδίκτυο μετά από μπλακάουτ 46 ημερών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αμετανόητος φέρεται να εμφανίστηκε ενώπιον των αστυνομικών ο 64χρονος, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου 14/02 μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 67χρονο αδελφό του μέσα στο πατρικό τους σπίτι, στη Μάρθα του δήμου Βιάννου Ηρακλείου, στην Κρήτη.
«Τον έσφαξα σαν τον χοίρο» φέρεται να είπε σε αστυνομικούς λίγο μετά το αποτρόπαιο έγκλημα, σύμφωνα με το cretalive.gr.
«Πήγε να με χτυπήσει. Εμένα; Εμένα δεν μπορεί κανείς να με χτυπήσει» επαναλάμβανε, κατά το ίδιο Μέσο.
Ο 64χρονος φέρεται να μαχαίρωσε επανειλημμένα τον 67χρονο αδελφό του, αφού πρώτα τον ξυλοκόπησε.
Βάσει πληροφοριών του ίδιου μέσου, ο 64χρονος φέρεται να τηλεφώνησε το βράδυ του Σαββάτου 14/02 στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί στους αστυνομικούς ότι ο αδελφός του είχε πάρει τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν ζήτησε να μεταβούν στο σπίτι, ωστόσο οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι υπήρχε ανησυχητική ένταση, ενώ άκουσαν τη φωνή του θύματος να λέει στον αδελφό του πως δεν έχει πάρει τα κλειδιά, με τον δράστη να εξαγριώνεται ακόμα περισσότερο.
Οι αστυνομικοί έκριναν ότι πρέπει να μεταβούν άμεσα, ωστόσο δυστυχώς δεν πρόλαβαν.























































