ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πτήση 14 του Starship: UFO (ΑΤΙΑ) ή εξωγήινο μητρικό σκάφος; (βίντεο)
Λόγω έλλειψης στρατιωτών, η Ουκρανία χτίζει έναν «Στρατό Ρομπότ»
Ο Νετανιάχου συναντήθηκε στα Εμιράτα με τον γιο του Στρατάρχη Χάφταρ της Κυρηναϊκής (Ανατ. Λιβύη)
Καταγγελία στο ΕΣΡ για «στημένη δημοσκόπηση της Interview» - «Εσκεμμένη παραπλάνηση των ψηφοφόρων»
Τέμπη: Στο Ειδικό Δικαστήριο Τριαντόπουλος, Αγοραστός και τρεις ακόμη για το μπάζωμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν υπήρξε συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα στο Παρίσι και παραμένει άγνωστο το πότε θα επιστρέψουν στην Αθήνα οι εκπρόσωποι των δανειστών.
Νωρίτερα ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών δίχως να επιτευχθεί συμφωνία. Κυβέρνηση και τρόικα εξακολουθούν να διαφωνούν αναφορικά με το ύψους του δημοσιονομικού κενού που τις χωρίζει, όπως επίσης και για μια σειρά από ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα εργασιακά και το Ασφαλιστικό.
Ήδη ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Ρίσι Γκογιάλ, αναχώρησε για τις ΗΠΑ, όπου θα πάει να γιορτάσει την Ημέρα των Ευχαριστιών, ενώ αποχώρησε και ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Κλάους Μαζούχ, ο οποίος και θα ενημερώσει το ελεγκτικό συνέδριο την Πέμπτη.
Αυτοί που παρέμειναν είναι οι Ντέκλαν Κοστέλο και ο Γκαμπριέλ Τζουντίτσε,οι οποίοι παρέμειναν και σχεδιάζουν μαζί με τους Χαρδούβελη, Παπασταύρου, Λαζαρίδη και Πρωτόπαππα, την τελική ανακοίνωση.























































