ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η «αγάπη» του OPEN για την Καρυστιανού και τον Πούτιν ρίχνουν την τηλεθέαση και τις διαφημίσεις
Eνέσιμο φάρμακο κατά του καρκίνου εξαφάνισε ολόκληρους όγκους σε ασθενείς
Ο Χάρης Δούκας θέλει συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ με ΕΛΑΣ - Πρωθυπουργός από το ΠΡΩΤΟ σε ψήφους κόμμα της δημοκρατικής παράταξης
Δέχεται ήδη πυρά εκ των έσω ο νέος Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν;
Δολοφονήθηκε ο αρχηγός των Φρουρών της Επανάστασης, Αχμάντ Βαχιντί;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Κυριακή 12/04 ότι δεν τον ενδιαφέρει αν το Ιράν επανέλθει σε διαπραγματεύσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά την αποτυχία των συνομιλιών στο Πακιστάν για την επίτευξη συμφωνίας.
«Δεν με νοιάζει αν επιστρέψουν ή όχι. Αν δεν επιστρέψουν, είμαι εντάξει», δήλωσε ο Τραμπ στους δημοσιογράφους στην Κοινή Βάση Άντριους στο Μέριλαντ, κατά την επιστροφή του από τη Φλόριντα.
Οι συνομιλίες του Σαββατοκύριακου μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν απέτυχαν να καταλήξουν σε συμφωνία για τον τερματισμό του πολέμου με το Ιράν, θέτοντας σε κίνδυνο μια εύθραυστη κατάπαυση του πυρός δύο εβδομάδων.
Οι διαβουλεύσεις στο Ισλαμαμπάντ, οι οποίες διήρκεσαν από το Σάββατο έως νωρίς την Κυριακή, αποτέλεσαν την πρώτη απευθείας συνάντηση ΗΠΑ-Ιράν σε διάστημα πλέον της δεκαετίας, καθώς και τις συνομιλίες στο υψηλότερο επίπεδο από την Ισλαμική Επανάσταση του Ιράν το 1979.
Ο στρατός των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει αποκλεισμό όλων των ιρανικών λιμανιών τη Δευτέρα 13/04, μετά την κατάρρευση των συνομιλιών.
Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Αμπάς Αραγτσί, ο οποίος συμμετείχε στην ιρανική διαπραγματευτική αντιπροσωπεία, ανέφερε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «X» τη Δευτέρα 13/04, ότι η Τεχεράνη βρέθηκε μόλις «λίγα εκατοστά» μακριά από μια συμφωνία με την Ουάσιγκτον κατά τη διάρκεια των συνομιλιών στο Ισλαμαμπάντ.























































