ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανάρτηση Τσίπρα για το όνομα του κόμματος: «Ήταν καλή ιδέα, αλλά άργησε»

Ανάρτηση Τσίπρα για το όνομα του κόμματος: «Ήταν καλή ιδέα, αλλά άργησε»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βίντεο,

Σε νέα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής (22/05) ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τέσσερις ημέρες πριν την ανακοίνωση του κόμματος του.

Στο βίντεο, που συνοδεύεται με τη λεζάντα «Ήταν καλή ιδέα, αλλά άργησε» εμφανίζεται να συζητά για το όνομα του νέου κόμματος με βάση τις προτάσεις από το γκάλοπ που είχε δημοσιεύσει στα κοινωνικά δίκτυα τις προηγούμενες ημέρες.

Στο σημείο που εμφανίζεται μια κοπέλα να προτείνει το όνομα «Ορίζοντες» ο πρώην πρωθυπουργός φαίνεται συγκαταβατικός λέγοντας «πάμε με αυτό».

Ωστόσο, ακούγεται μια φωνή που αναφέρει ότι το όνομα έχει κλειδώσει και ότι έχουν ήδη δρομολογηθεί το site, το banner, το video.

«Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις καλή ομάδα. Τι να κάνουμε;

»Ας πάμε με αυτό που είχαμε κλειδώσει», καταλήγει ο Αλέξης Τσίπρας στο κλείσιμο του βίντεο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΕΛ.Α.Σ. για ελληνοτουρκικά: Ο Μητσοτάκης «θα πρέπει να εξηγήσει γιατί ένα “ελαφρύ αεράκι” αρκεί εδώ και δύο χρόνια για να παγώσει η πόντιση του καλωδίου»

Ο Αλ. Τσίπρας «ξεβράκωσε» τον Μητσοτάκη: «Αναβάθμισα συνειδητά τις σχέσεις της χώρας μας με τις ΗΠΑ» – Επί Τσίπρα (2018) ξεκίνησε ο Στρατηγικός Διάλογος, η συμμαχία «3+1» Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ+ΗΠΑ, ο νόμος EastMed Act που «τέλειωσε» τα τουρκικά F-35 κι έδωσε αμερικανικά όπλα στην Κύπρο

Όλα έργα Αλ. Τσίπρα: Ο Κάθετος Διάδρομος, η Αλεξανδρούπολη (FSRU), ο αγωγός IGB

Ο Αλ. Τσίπρας κεραυνός για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: ΔΕΝ χρειαζόμαστε άδεια καμίας Τουρκίας για το καλώδιο – Ο Ρούμπιο ΔΕΝ είπε κουβέντα!

Αλ. Τσίπρας: «Για τον Ρούμπιο, περίμενα περισσότερα στο ότι έχει να κάνει με τη στήριξη της χώρας στα δίκαια της»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...