ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Μανιάτης, Δημήτρης Μάντζος, Κίνημα Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης, Νίκος Ανδρουλάκης, Νίκος Δένδιας, ΠΑΣΟΚ, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
Θεσσαλονίκη: Πέθανε η μητέρα του στελέχους της ΝΔ Αφροδίτης Νέστορα, μετά την εμπρηστική επίθεση
ΠΟΜΙΔΑ: Να σταματήσει το «αλαλούμ με τις πολλαπλές εγκαταστάσεις οπτικών ινών» στις πολυκατοικίες
Αλέξης Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα» - «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση σε μια
Reuters: Το «βουνό» των κόκκινων δανείων αποκλείει 1,5 εκατ. Έλληνες από τις τράπεζες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, συναντήθηκε την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2026, με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, κατόπιν αιτήματός του.
Μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση, ακολούθησε ενημέρωση στην αίθουσα «Καποδίστριας» του ΥΠΕΘΑ για ζητήματα Εθνικής Άμυνας και επιχειρησιακής δομής των Ενόπλων Δυνάμεων.
«Κύριε Πρόεδρε, αγαπητοί κύριοι συνάδελφοι, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την επίσκεψή σας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

»Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να υπάρχει συνολική ενημέρωση των Κομμάτων, και ιδίως της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, για το τι γίνεται στο Υπουργείο, για την προσπάθεια εκσυγχρονισμού και μεταρρύθμισης των Ενόπλων Δυνάμεων, αυτό που λέμε “Ατζέντα 2030”.
»Είναι προφανές ότι αυτά είναι εθνικά θέματα, δεν αποτελούν ούτε ιδιοκτησία μιας Κυβέρνησης ούτε ενός Κόμματος.
»Κύριε Πρόεδρε, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, οποιαδήποτε στιγμή, για οποιαδήποτε μορφής ενημέρωση, που πολλές φορές έχει και απόρρητο στοιχείο, γι’ αυτό και συζητήσαμε μερικά πράγματα προηγουμένως.
»Την ενημέρωση θα σας την κάνει η φυσική ηγεσία -όχι βεβαίως ο πολιτικός προϊστάμενος -, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ο κ. Χούπης.
»Και πάλι, ευχαριστώ για την παρουσία σας σήμερα εδώ».

Στην ενημέρωση παρέστησαν, επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντώνιος Οικονόμου, και από τη φυσική ηγεσία, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος-Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης, ο Υπαρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Ανδρέας Κορωνάκης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΣ, καθώς επίσης και ο Γενικός Διευθυντής ΓΔΠΕΑΔΣ Πρέσβυς ε.τ. Μιχαήλ Σπινέλλης και ο Διευθυντής Δ’ Κλάδου ΓΕΕΘΑ Υποστράτηγος Ιωάννης Κορρές.

Ο κ. Ανδρουλάκης συνοδευόταν από τον Υπεύθυνο του ΚΤΕ Εθνικής Άμυνας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μιχάλη Κατρίνη, τον Υπεύθυνο του ΚΤΕ Εξωτερικών του Κόμματος Δημήτρη Μάντζο και τον Ευρωβουλευτή Γιάννη Μανιάτη.
























































