ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανοί, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Αστυνομία, Δολοφονίες, Ενδοοικογενειακή Βία, Μετανάστες, Ροδόπη,


















































Νεκρή γυναίκα στο Κουφονήσι - Μοιραία η βουτιά στη θάλασσα από ημερόπλοιο
Ο Τόμας Μπάρακ στην Ουάσιγκτον - Τον αποκαλούν «ατζέντη της Τουρκίας» και «τζιχαντιστή λαθρέμπορο»
Μυστική αποστολή της CIA στη Μόσχα – Τι μήνυμα μετέφερε ο Ράτκλιφ
Ο Νίκος Δένδιας υπογράφει την πρόσκτηση δύο φρεγατών Bergamini - Πότε τα πλοία έρχονται στην Ελλάδα
Στην αντεπίθεση ο Καναδάς - Θα επιβάλει δασμούς έως 50% σε αμερικανικά προϊόντα από τις 8 Σεπτεμβρίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια ακόμη γυναικοκτονία ήρθε να προστεθεί στην αιματοβαμμένη λίστα, καθώς μία 44χρονη έπεσε νεκρή από τα χέρια του 53χρονου συζύγου της, που την τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι.
Όλα συνέβησαν στη Ροδόπη, με την Αστυνομία να ειδοποιείται περί τη 1.00 το μεσημέρι, ενώ οι πρώτοι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν τον 53χρονο να έχει καταναλώσει πετρέλαιο σε μία προσπάθεια να δώσει τέλος και στη δική του ζωή.
Τον ακινητοποίησαν και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ μόλις πάρει εξιτήριο αναμένεται να συλληφθεί και τυπικά για τη δολοφονία της συζύγου του.
Το ζευγάρι είναι αλβανικής καταγωγής και έχει 3 παιδιά -δυο ενήλικα κι ένα 16 ετών-, ενώ το μοναδικό ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας που προκύπτει αφορά περιστατικό εξύβρισης το 2022 στο Ηράκλειο Κρήτης.
Τότε, ο άνδρας είχε συλληφθεί αλλά με απόφαση της Δικαιοσύνης αφέθηκε ελεύθερος.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η γυναικοκτονία διερευνώνται από τις διωκτικές Αρχές, ενώ η σορός της 44χρονης θα εξεταστεί από ιατροδικαστή.























































