ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Star Channel, Τηλεόραση,

















































Διπλωματικό θρίλερ στη Δαμασκό: Διέκοψαν ξαφνικά τον Φιντάν και οι αντιδράσεις της Άγκυρας
Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο
Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης - Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ανασχηματισμός» ετοιμάζεται στο Star καθώς το κανάλι έχει σχέδια για την ενίσχυση του Δελτίου Ειδήσεων.
Ο ανταγωνισμός σε συνδυασμό με το αδύναμο lead in σε σχέση με την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν κρατούν σε χαμηλά επίπεδα τις ειδήσεις του Star και έτσι οι ιθύνοντες του καναλιού σύμφωνα με το Secret ετοιμάζουν αλλαγές.
Η διοίκηση του καναλιού, που είναι ικανοποιημένη από τη δουλειά που γίνεται τόσο από τη Μάρα Ζαχαρέα όσο και από τους υπόλοιπους συντελεστές του Δελτίου, αναζητεί τρόπους που θα τονώσουν τα νούμερά του, ενόψει και των κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων.
Το πρώτο πρόβλημα έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι ειδήσεις του Star ξεκινούν 15′ πριν από τα υπόλοιπα Δελτία. Το δεύτερο -και ενδεχομένως σημαντικότερο- πρόβλημα έχει να κάνει με το προϊόν που προηγείται των ειδήσεων.
Η Διεύθυνση του Star έχει καταλήξει στην απόφαση να δημιουργήσει δυνατή ζώνη πριν, αλλά και μετά τις ειδήσεις. Πέρα από τις εκπομπές της Πόπης Τσαπανίδου και του Νίκου Χατζηνικολάου ίσως να προστεθούν και ακόμη δύο talk shows.






















































