ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το πώς θα παραταθεί το Μνημόνιο για έξι ακόμα μήνες, μέχρι τα μέσα του 2015, μελετούν υπουργοί της Ευρωζώνης, σύμφωνα με έγγραφο που επικαλείται το πρακτορείο Reuters.
Αν και ο στόχος της τεχνικής παράτασης θα ήταν να δοθεί περισσότερος χρόνος στις ελληνικές αρχές να προετοιμάσουν τις νομοθεσίες προς έγκριση τον Ιανουάριο του 2015, η τεχνική παράταση θα μπορούσε να είναι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, για να καλυφθεί η πιθανότητα καθυστερήσεων εν όψει της προεδρικής εκλογής, αναφέρεται στο έγγραφο που αποκαλύπτει το Reuters.
Δύο πιθανά εναλλακτικά σενάρια που περιγράφονται στο έγγραφο είναι η παράταση για τρεις μήνες, αλλά ακόμα και η παράταση για 15 μήνες, μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2015, ώστε να συμπέσει το τέλος του προγράμματος με την ολοκλήρωση του αντίστοιχου προγράμματος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Το έγγραφο, σύμφωνα με το Reuters, έχει συνταχθεί από Ευρωπαίους αξιωματούχους και αναμένεται να αποτελέσει τη βάση για τις συζητήσεις μεταξύ των υπουργών για το θέμα.
























































