Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος: Ο Σαμαράς βλέπει τον Νταβούτογλου αλλά όχι τους πολιτικούς αρχηγούς

Καμμένος: Ο Σαμαράς βλέπει τον Νταβούτογλου αλλά όχι τους πολιτικούς αρχηγούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με αφορμή την επίσκεψη Νταβούτογλου στην Ελλάδα.

«Ο πρωθυπουργός δέχεται τον Αχμέτ Νταβούτογλου, δεν δέχεται όμως τη σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών για εθνικά θέματα», δήλωσε ο κ. Καμμένος , ο οποίος παραβρέθηκε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού, στα Προπυλαια, στην οποία συμμετείχαν το ΑΡΔΗΝ, το ΔΗΚΚΙ, η Χριστιανική Δημοκρατία, τα Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν, η Επιτροπή Αλληλεγγύης στο Κουρδιστάν και το Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ , συνεχίζοντας την επίθεση του στην κυβέρνηση δήλωσε ακόμη ότι «Η κυβέρνηση θα πρέπει να καταλάβει ότι μπορεί η ίδια να εκτελεί τις εντολές των Γερμανών επικυρίαρχων και της Τρόικας αλλά σε αυτή τη χώρα υπάρχει και το άρθρο 120 που λέει ότι η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των ελλήνων. Και επάνω σε αυτό το άρθρο καλούμε τον ελληνικό λαό να ξεσηκωθεί».

Ερωτηθείς για τις απαγορεύσεις των συναθροίσεων κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Τούρκου πρωθυπουργού, είπε «εμείς θα συναθροιζόμαστε».

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε επίσης στην αντίσταση στο Κομπάνι εναντίον των τζιχαντιστών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα – Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 22,6% η ΝΔ – 23% οι εν δυνάμει ψηφοφόροι Τσίπρα

Δημοσκόπηση Pulse: Ανεβάζουν τα ποσοστά τους Τσίπρας και Σαμαράς – Καθηλωμένη η ΝΔ

Δημοσκόπηση MRB: Σχεδόν 7 στους 10 Έλληνες θέλουν νέα κόμματα – ΝΔ 22% – Αναποφάσιστοι 24,3%

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 30% η δυναμική του κόμματος Τσίπρα – Κολλημένη στο 24,3% η ΝΔ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...