ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Εμπόριο Ανθρωπίνων Οργάνων, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μοσούλη, Τζιχαντιστές,


















































Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
«Κακά δαιμόνια» έχουν παρεισφρήσει στο «μόρφωμα» της Καρυστιανού - Ήρθε η ώρα του «εξορκισμού»
DW: Ο λόγος που μόλις 6% των γερμανικών νοικοκυριών έχουν κλιματιστικά στα σπίτια τους
Εκτεταμένες καταστροφές στην αμερικανική ναυτική βάση του Μπαχρέιν από ιρανικά πλήγματα - Στα 400 εκατ. δολάρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια φρικιαστική αποκάλυψη τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του πλανήτη. Το Ισλαμικό Κράτος κάνει και εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων για να χρηματοδοτεί τα ταμεία του, σύμφωνα με καταγγελίες του ωτορινολαρυγγολόγου Σιρουγάν Αλ Μοσούλι (Siruwan Al Mosuli).
Ο γιατρός είπε ότι έχει παρατηρήσει ασυνήθιστη κινητικότητα στις ιατρικές εγκαταστάσεις της Μοσούλης. Άραβες και ξένοι χειρουργοί έχουν προσληφθεί, αλλά τους απαγορεύεται η συναναστροφή με τους τοπικούς γιατρούς.
Οι πληροφορίες που διέρρευσαν αναφέρουν ότι το Ισλαμικό Κράτος κάνει εμπόριο οργάνων και οι γιατροί αυτοί κάνουν τις επεμβάσεις. Οι εγχειρίσεις γίνονται μέσα σε νοσοκομείο και τα όργανα ταχύτατα μεταφέρονται μέσω δικτύων έμπειρων διακινητών.
Ο ίδιος γιατρός είπε ότι τα ανθρώπινα όργανα που πωλούνται προέρχονται είτε από νεκρούς τζιχαντιστές, που μεταφέρονται ταχύτατα στο νοσοκομείο, από τραυματισμένους ανθρώπους που έχουν εγκαταλειφθεί, αλλά και από θύματα που απάγονται για αυτό τον σκοπό.
Το εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων φέρνει μεγάλα κέρδη στο Ισλαμικό Κράτος. Μάλιστα είναι σχεδόν βέβαιο ότι το Ισλαμικό Κράτος πουλά όργανα αλλά και ολόκληρα σώματα ανθρώπων που έχει αιχμαλωτίσει.























































