ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων
Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου - Εν
Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου - Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένοπλη επίθεση κατά της πρεσβείας του Ισραήλ στο Ψυχικό, έγινε από αγνώστους λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυροβολισμοί ήταν από καλάσνικοφ και οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει από το σημείο κάλυκες, ενώ ο χώρος γύρω από την πρεσβεία παραμένει αποκλεισμένος. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες πέρασαν με μία ή δύο μοτοσικλέτες, από τον πάραδρομο της Κηφισίας, γάζωσαν το κτίριο της πρεσβείας με καλάσνικοφ, απομακρύνθηκαν με ταχύτητα και εξαφανίστηκαν. Δεν έχει διευκρινιστεί αν έχουν χρησιμοποιήσει ένα ή δύο όπλα.
Γίνεται έρευνα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ενώ από την περιοχή της επίθεσης συλλέγονται στοιχεία από κλιμάκια της εγκληματικής υπηρεσίας.























































