ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μορφή επιδημίας παίρνουν οι ένοπλες επιθέσεις σε σχολεία των ΗΠΑ. Την Παρασκευή ένα ακόμη περιστατικό με τουλάχιστον τρεις εφήβους μαθητές τραυματίες , συνέβη έξω από το λύκειο Ροζμαρί Άντερσον , στο Όρεγκον του Πόρτλαντ.
Άγνωστος άντρας άνοιξε πυρ εναντίον των εφήβων με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αγόρια και ένα κορίτσι . Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα τα δύο αγόρια έχουν τραυματιστεί από σφαίρες στην πλάτη και στο στήθος η κοπέλα, ενώ ο δράστης φέρεται ότι έχει διαφύγει.
Στο συγκεκριμένο λύκειο, φοιτούν περίπου 190 έφηβοι που έχουν προβλήματα κοινωνικής ένταξης, , έχουν αποβληθεί από άλλα λύκεια ή είναι άστεγοι.
Υπενθυμίζεται ότι στο Πόρτλαντ στις 10 Ιουνίου ένας 15χρονος πυροβόλησε και σκότωσε μέσα στο σχολείο έναν συμμαθητή του 14 ετών και τραυμάτισε έναν καθηγητή του πριν αυτοπυροβοληθεί και βάλει τέλος στη ζωή του.























































