Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Ιεμπραχέμ Μουσλέμ
Ιατρός, Μέλος της Ευρωπαϊκής Διπλωματικής Αντιπροσωπείας του κουρδικού PYD από τη Ροζάβα

Ο Ερντογάν εκπαιδεύει τη νέα γενιά τζιχαντιστών στα τζαμιά που ελέγχει η Τουρκία στην Ευρώπη

Ο Ερντογάν εκπαιδεύει τη νέα γενιά τζιχαντιστών στα τζαμιά που ελέγχει η Τουρκία στην Ευρώπη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τετραήμερη διεθνής διάσκεψη για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μουσουλμανικές μειονότητες, ξεκίνησε τις εργασίες της την Δευτέρα 16 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη μετά από πρόσκληση της Τουρκικής Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων (Ίδρυμα Ντιγιανέτ).

Το συνέδριο παρακολούθησαν πάνω από 250 προσωπικότητες από 100 χώρες και συζήτησαν τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις περιοχές όπου ζουν μουσουλμανικές μειονότητες.

Οι συμμετέχοντας εξέτασαν λύσεις για κάθε περίπτωση και αντάλλαξαν εμπειρίες στον τομέα της θρησκευτικής εκπαίδευσης.

Ο Ερντογάν όμως, λόγω της εμμονής του σε έναν αυταρχικό ισλαμισμό, χρησιμοποίησε την πλατφόρμα του συνεδρίου για να επιτεθεί στη Δύση κατηγορώντας την για αντι-ισλαμισμό, προκειμένου να υποκινήσει και να σπρώξει τις μουσουλμανικές κοινότητες, στις δυτικές χώρες, προς την απομόνωση και τον εξτρεμισμό.

Σε μια προσπάθεια του Ερντογάν να σχηματίσει ένα ενωμένο εξτρεμιστικό ισλαμικό μέτωπο ενάντια στη Δύση, είπε:

«Πρέπει να ενωθούμε και να συνεργαστούμε ενάντια στα διπλά πρότυπα που εφαρμόζει η Δύση όταν πρόκειται για τη ζωή μουσουλμάνων».

Ο Ερντογάν δήλωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη διάσκεψη:

«Ο Δυτικός κόσμος θέλει να υπερασπιστεί την ιδεολογία και τον τρόπο ζωής του μέσω του αντι-ισλαμισμού».

Η Τουρκία του Ερντογάν προσεγγίζει εχθρικά τη Δύση και προσπαθεί να εφαρμόσει σχέδιο επέκτασης της ισλαμικής – οθωμανικής επιρροής για τον έλεγχο (των μουσουλμανικών κοινοτήτων) της Ευρώπης μέσα από τζαμιά τα οποία μετατρέπονται σε γιάφκες της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών ΜΙΤ και κέντρα για τη διάδοση του θρησκευτικού εξτρεμισμού στην Ευρώπη.

Μετά από την εμφάνιση της οργάνωσης «Γερμανοί Οθωμανοί», παραστρατιωτικός σύλλογος-συμμορία στη Γερμανία που χρηματοδοτείται από ισλαμιστικό κυβερνών τουρκικό κόμμα ΑΚΡ, και την πραγματοποίηση «βρόμικων επιχειρήσεων» στη Γερμανία, μεταξύ άλλων και «τιμωρητικές επιχειρήσεις» εναντίον γερμανικών Μέσων Ενημέρωσης και προσώπων των μίντια, όπως εναντίον του Jan Bomerman, ο οποίος στο παρελθόν γελοιοποίησε τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τώρα επεκτείνονται και στην Αυστρία, η οποία έχει σκληρή στάση απέναντι στην ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στην Αυστρία άρχισε να δραστηριοποιείται η τουρκική οργάνωση Avrupa Turk-Islamic Birligi (ATIB) μέσα στα τζαμιά που ανήκουν στο ισλαμιστικό Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), με στόχο να δημιουργήσει μια νέα γενιά Τούρκων μαχητών για το Ισλάμ στο εσωτερικό αυτής της ευρωπαϊκής χώρας.

Η οργάνωση εκπαιδεύει παιδιά στον τζιχάντ (ιερό ισλαμικό πόλεμο), μέσα από μαθήματα και με το παιχνίδι των «νεκρών στρατιωτών», το οποίο ενσαρκώνει μέσα από τις έννοιες του ιδεολογικού θανάτου και οικοδομεί μια (συνείδηση) τζιχαντιστική ψυχολογία στα παιδιά, έτσι ώστε να δέχονται τον πόνο και τον θάνατο για χάρη του τζιχάντ.

Αυτό αποτελεί πρωτίστως μια απειλή που στρέφεται ενάντια στις ίδιες τις μουσουλμανικές κοινότητες στην Ευρώπη, οι οποίες χρησιμοποιούνται ως φυτώρια από τα οποία θα προκύψει μια νέα εξτρεμιστική γενιά στη Δύση, έτοιμη να δράσει υπό την αιγίδα της Τουρκίας στα βήματα του Ισλαμικού Κράτους.

*Στην κεντρική φωτογραφία μικρά τουρκάκια υποκρίνονται τους νεκρούς στρατιώτες με τους φίλους τους να τους θρηνούν

  • «Ρωσικός Κόσμος»: Μία «μεγαλοϊδεατική» χίμαιρα δια χειρός Ντούγκιν
    Ανεξάρτητος Αρθρογράφος
  • Ο «Ρωσικός Κόσμος» αποκρυφιστική δυϊστική (μανιχαϊστική) κοσμολογία, μια τεχνητή έννοια εθνικισμού και ιμπεριαλισμού
    Ανεξάρτητος Αρθρογράφος
  • Πτυχία, όπως «χάντρες» σε «ιθαγενείς»
    Εκπαιδευτικός, E.E. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αντιπρόεδρος
  • Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
    Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
    Follow @tribunegr