Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Στέφανος Μυτιληναίος
Αρθρογράφος, Συγγραφέας

Το εμβολιαστικό πάσο είναι ΑΧΡΗΣΤΟ κι ακόμα χειρότερα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ

Το εμβολιαστικό πάσο είναι ΑΧΡΗΣΤΟ κι ακόμα χειρότερα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αφού πλέον διαπιστώθηκε απολύτως ότι εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι κολλάνε και μεταδίδουν τον κορωνοϊό, το εμβολιαστικό πάσο αποδείχθηκε ΑΧΡΗΣΤΟ κι ακόμα χειρότερα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, όπως και οι περιορισμοί στις ζωές των ανθρώπων.

Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ολλανδία, Δανία και Αυστρία είτε έχουν ήδη καταστήσει αχρείαστα τα εμβολιαστικά πάσα, είτε σκοπεύουν σύντομα να το κάνουν.

Κανονικά μόνο με τεστ θα έπρεπε να κινούμαστε.

Πόσος αλήθεια εξωφρενικός παραλογισμός είναι εγώ, ο εμβολιασμένος, να εισέρχομαι δίχως τεστ σε κλειστούς χώρους και να κάνω ό,τι θέλω, να συμπεριφέρομαι όπως θέλω, ενώ επίσης κολλάω, νοσώ και μεταδίδω;

Από πέρσι τον Φεβρουάριο, δηλαδή εδώ κι ένα χρόνο, φώναζα -σχεδόν μόνος- ότι οι εμβολιασμένοι κολλάνε και μεταδίδουν.

Κι έγραφα, πριν ένα χρόνο, ότι μόνο με τεστ ξέρουμε τι μας γίνεται και σε όσα υποστήριξα αποδείχτηκα ΣΩΣΤΟΣ, ενώ άλλοι, οι ίδιοι που κατέρρευσε το κράτος στα χέρια τους στα χιόνια, σας παραμύθιαζαν για δήθεν ελευθερίες όπως και ότι οι μπάτσοι δεν μεταδίδουν κορωνοϊό.

Πολλοί τριτοεμβολιασμένοι φίλοι μου νόσησαν με κορωνοϊό. Αρκετοί γνωστοποίησαν αυτή τους την κατάσταση με αναρτήσεις στο Facebook.

Κι έρχεται ο ψέκας ο Πλεύρης και λέει πώς από την 1η Φεβρουαρίου όσοι διπλά εμβολιασμένοι έχουν συμπληρώσει επτάμηνο και δεν έχουν κάνει την τρίτη δόση θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι.

Και μετά έρχεται ο Μπουρλάς της Pfizer και λέει ότι μάλλον πρέπει να εμβολιαζόμαστε μία φορά τον χρόνο.

Ό,τι να ‘ναι όλοι τους. Ποιος μιλά ορθά; Ο «ψέκας» με το «Ελλάνιο DNA» υπουργός Υγείας ή το αφεντικό της Pfizer;

Έχουν τρελάνει τους ανθρώπους με τις αντιφάσεις, τη φτηνή προπαγάνδα, την άγνοια και την απληστία τους.

Και έρχεται ο Μαγιορκίνης και παραδέχεται ότι ΔΕΝ μπορεί να υπάρξει τείχος ανοσίας με αυτόν τον ιό.

Αφού είχαν παραδεχτεί προηγουμένως κορυφαίοι ξένοι επιστήμονες ότι το εμβόλιο δεν προσφέρει ανοσία αλλά άμυνα.

Ποιος έγραψε πρώτος για άμυνα και όχι ανοσία; Εγώ. Πόση λογική θέλει για να καταλάβει κανείς ότι δεν υπάρχει ανοσία όταν το 20% στις ΜΕΘ είναι εμβολιασμένοι. Κάποια άμυνα ναι, ανοσία όχι.

Ποια ανοσία; Όλο ψέματα, μπούρδες, μία μανία και όχι μόνο στην Ελλάδα, τις ίδιες υστερίες έλεγαν σε Γαλλία και Γερμανία. Τις ίδιες. Λες κι έπαιρναν όλοι από το ίδιο κέντρο το ίδιο σκονάκι.

«Πανδημία ανεμβολίαστων» έλεγε και δεν ντρεπόταν.

Τώρα, που οι λαοί έχουν αρχίσει και αντιδρούν οι έξυπνες κυβερνήσεις καθιστούν εγκαίρως αχρείαστα τα υγειονομικά πάσα σε μία σειρά από ευρωπαϊκές χώρες για να μη βρεθούν μπροστά σε εξεγέρσεις.

Κι αντί να κάτσουν να βρουν ένα φτηνό φάρμακο, όπως το ευλογημένο Tamiflu που μας έσωσε από τον H1N1 και τα εμβόλια του Αβραμόπουλου, ώστε επιτέλους να νικήσει η ανθρωπότητα και να απαλλαγεί από αυτόν τον κινεζικό ιό -γνωστά τα πειράματα στη Βουχάν- επιμένουν στα εμβόλια.

Εδώ ίσως να μου πείτε πως εάν ο κορωνοϊός νικιέται με κάτι σαν το Tamiflu, όπως συνέβη με τον H1N1, πώς θα θησαυρίζουν και πώς θα περιορίζουν τις ελευθερίες των ανθρώπων με ναζιστικούς διαχωρισμούς μεταξύ «καθαρών» και «ακάθαρτων»; Το έχω σκεφτεί.

Σε κάθε περίπτωση τα εμβολιαστικά πάσα είναι άχρηστα και επικίνδυνα από τη στιγμή που και οι εμβολιασμένοι κολλάνε, μεταδίδουν και νοσούν.

Η Ελληνική κυβέρνηση οφείλει να μιμηθεί τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες και να καταστήσει τα εμβολιαστικά πάσα αχρείαστα. Όποιος θέλει ταξίδια και γλέντια μόνο με ΤΕΣΤ.

Το εμβολιαστικό πάσο είναι βαθιά αντιδημοκρατικό και μισάνθρωπο.

Το παραπάνω άρθρο δημοσιεύτηκε στο Facebook στις 26/1. Πριν λίγες ώρες πληροφορήθηκα ότι και το Ισραήλ καταργεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Haaretz, οι Ισραηλινοί ειδικοί εκτιμούν ότι δεν έχει νόημα πια η χρήση του, καθώς το ποσοστό εμβολιασμού στη χώρα είναι ιδιαίτερα υψηλό, ενώ θεωρούν ότι δίνει ψευδή αίσθηση ασφάλειας.

  • Μάτι-Τέμπη, «βδέλλες» και «ύαινες» – Ισοζύγιο της ντροπής
    Εκπαιδευτικός, E.E. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αντιπρόεδρος
  • «Ρωσικός Κόσμος»: Μία «μεγαλοϊδεατική» χίμαιρα δια χειρός Ντούγκιν
    Ανεξάρτητος Αρθρογράφος
  • Ο «Ρωσικός Κόσμος» αποκρυφιστική δυϊστική (μανιχαϊστική) κοσμολογία, μια τεχνητή έννοια εθνικισμού και ιμπεριαλισμού
    Ανεξάρτητος Αρθρογράφος
  • Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
    Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
    Follow @tribunegr