Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Κέιτ Μπλάνσετ “σκανδαλίζει”: “Είχα πολλές σχέσεις με γυναίκες”

Η Κέιτ Μπλάνσετ “σκανδαλίζει”: “Είχα πολλές σχέσεις με γυναίκες”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κέιτ Μπλάνσετ, Ομοφυλόφιλοι,

«Είχα στο παρελθόν πολλές φορές σχέσεις με γυναίκες», αποκάλυψε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Κέιτ Μπλάνσετ (Cate Blanchett) σε συνέντευξη της στο περιοδικό «Variety».

H Αυστραλή σταρ πρωταγωνιστεί στην ταινία «Carol» που αναφέρεται σε μια ιστορία λεσβιακής αγάπης και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαΐου, στο 68ο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών.

Όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για το αν πρόκειται για την πρώτη της λεσβιακή αισθηματική ιστορία εκείνη έδωσε μία αινιγματική απάντηση:

«Στη μεγάλη οθόνη ή στη ζωή;”. «Είχατε σχέσεις με γυναίκες στο παρελθόν», ήταν η επόμενη ερώτηση του δημοσιογράφου με την Κέιτ Μπλάνσετ να απαντά: “Ναι, πολλές φορές”. Η ηθοποιός απέφυγε να επεκταθεί στο θέμα, τονίζοντας ότι αποφεύγει να μιλά για την προσωπική της ζωή.

Η ταινία «Carol» του Τοντ Χέινς μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’50. Βασίζεται στο μυθιστόρημα της Πατρίτσια Χάισμιθ « The Price of Salt» και αναφέρεται σε μια ιστορία αγάπης μεταξύ μιας νεαρής υπαλλήλου μεγάλου καταστήματος του Μανχάταν και μιας πελάτισσας, ρόλο που στην ταινία κρατάει η Μπλάνσετ.

«Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σαν την Κάρολ που δεν νιώθουν την ανάγκη να “φωνάξουν” κάποια πράγματα», είπε η ηθοποιός για τον ρόλο της και συνέχισε αναφερόμενη στην ταινία: «Δεν είναι “Η ζωή της Αντέλ!”»

Η Κέιτ Μπλάνσετ άρχισε την καριέρα της ως θεατρική ηθοποιός στο Σίδνεϊ, όπου κατέκτησε το κοινό και τους κριτικούς της Sydney Theatre Company (STC), του σημαντικότερου θεατρικού οργανισμού της Αυστραλίας. Πρόσφατα ανακοίνωσε την πρόθεσή της να εγκατασταθεί στις ΗΠΑ με την οικογένειά της.

Η 45χρονη ηθοποιός και ο επί 18 χρόνια σύζυγός της, ο 48χρονος θεατρικός συγγραφέας, σεναριογράφος και σκηνοθέτης Άντριου Άπτον, έχουν τρεις γιους και μόλις στις αρχές Μαρτίου υιοθέτησαν ένα κοριτσάκι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

24χρονος Αλβανός στην Πέλλα καταδικάστηκε για βιασμό ανηλίκου

Στο Δημαρχείο της Αθήνας ο πρώτος γάμος γυναικών στην Ελλάδα (βίντεο)

Ο τζιχαντιστής Κύριλλος Μόσχας είπε «η Ελλάδα έχασε την κυριαρχία της»

Τελέστηκε στη Νέα Σμύρνη ο πρώτος γάμος ομοφύλων στην Ελλάδα – Αυτό είναι το ζευγάρι

Το Ιράν φυλάκισε την Ελχάμ Τσουμπντάρ για «διαφθορά στη γη από διάδοση της ομοφυλοφιλίας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr