ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Χαμάς σχεδιάζει επανάληψη της 7ης Οκτωβρίου στην Ιουδαία και τη Σαμάρεια
Οι Ισραηλινοί καταλαμβάνουν τον τουρκικό τζιχαντιστικό στολίσκο που έπλεε προς τη Γάζα
Η Τουρκία καταδίκασε την αναχαίτιση του τουρκικού τζιχαντιστικού στολίσκου από το Ισραήλ: «Πράξη πειρατείας» λένε οι νεο-οθωμανοί πειρατές
Αλέξης Τσίπρας: «Ούτε νωρίς ούτε αργά, τώρα είναι η ώρα» - 26 Μαΐου το νέο κόμμα
Το ΚΥΣΕΑ έδωσε το «πράσινο φως» για τις δύο φρεγάτες Bergamini
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στον λατρεμένο καλοκαιρινό της προορισμό, το Cancum στο Μεξικό βρίσκεται η καλλονή ηθοποιός Τζέσικα Άλμπα (Jessica Alba), η οποία συνοδεύεται από το σύζυγό της Cash Warren και τις δυο κόρες τους, την 7χρονη Honor και την 4χρονη Haven.
Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι την «έπιασε» να απολαμβάνει τα μπάνια και τον ήλιο με ένα σέξι λευκό μπικίνι που τόνιζε τις αναλογίες και το υπέροχο μαύρισμά της.
Το γνωστό αμερικανικό περιοδικό “Forbes” την κατέταξε φέτος στη λίστα με τις πιο πλούσιες γυναίκες του κόσμου λόγω της διαδικτυακής εταιρείας της, της “The Honest Company”, η οποία σήμερα στοιχίζει 1,7 δις. δολάρια.























































