Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρελό αγόρι ο Σακελλαρίδης – “Χτύπησε” την καρδιά της Ράνιας Τζίμα (φωτο)

Τρελό αγόρι ο Σακελλαρίδης – “Χτύπησε” την καρδιά της Ράνιας Τζίμα (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας μεγάλος έρωτας ακούγεται ότι παίζει ανάμεσα στη δημοσιογράφο Ράνια Τζίμα και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα 15minutes.gr δημοσίευσε φωτογραφίες του Γαβριήλ Σακελλαρίδη με τη Ράνια Τζίμα μαζί στο αεροδρόμιο, ενώ φωτογραφίες υπάρχουν και μέσα από το αεροπλάνο.

sakellaridis2

Το ζευγάρι πέταγε προς Βελιγράδι με μεσημεριανή πτήση από το αεροδρόμιο της Αθήνας.

sakellaridis1

Μέσα στο αεροπλάνο το ζευγάρι κάθονταν δίπλα – δίπλα ενώ η δημοσιογράφος φορούσε συνέχεια τα γυαλιά της.

Οι δυο τους, γράφει το 15minutes.gr, δεν επιβεβαιώνουν ότι είναι μαζί, αν και οι φωτογραφίες καθώς και το γεγονός πως πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στην παραμυθένια Πράγα, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα άλλο υποδηλώνουν.

sakellaridis3

sakellaridis4

Η Ρομίνα Ξύδα του «Πρώτου Θέματος» τον περασμένο Δεκέμβριο που έχει ψάξει την υπόθεση παρουσιάζει ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες:

Μα τι να συζητήσουμε, βρε Δημήτρη, με τον Σακελλαρίδη;

Είναι καλοκαίρι του 2014. H Ράνια Τζίμα βρίσκεται στην πρωινή σύσκεψη του Μεγάλου Καναλιού μαζί με τον δημοσιογράφο και συμπαρουσιαστή της στην εκπομπή «Πρωινό Mega» Δημήτρη Τάκη.

Ο Δημήτρης Τάκης προτείνει να καθίσει στη θέση του καλεσμένου της εκπομπής ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης (Γκάμπριελ για τους φίλους), που βρίσκεται τότε στην αντιπολίτευση του Δήμου Αθηναίων.

Η Ράνια Τζίμα αρνείται, ο Δημήτρης Τάκης επιμένει καθώς ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αποτελεί για εκείνον ένα πρόσωπο ιδιαίτερα ενδιαφέρον και συμπαθές.

«Μα τι να συζητήσουμε, βρε Δημήτρη, με τον Σακελλαρίδη; Για τον Δήμο Αθηναίων και τα τζαμιά; Βαριέμαι. Και φοβάμαι πως το ίδιο ακριβώς θα νιώσουν και οι τηλεθεατές. Βαρεμάρα!» λέει η Ράνια απευθυνόμενη στον συνάδελφό της, ο οποίος ωστόσο δεν φαίνεται να πείθεται από το παραπάνω επιχείρημα της όμορφης δημοσιογράφου.

«Σου λέω ότι ο Σακελλαρίδης είναι πολύ ψαγμένο, πολύ αξιόλογο άτομο κι έχει πολλά να πει!» της αντιτείνει κι εκείνη σηκώνει τα χέρια ψηλά:

«Εντάξει, Δημήτρη. Φέρ’ τον και χειρίσου τον μόνος σου!». Πράγματι.

rania

Λίγο αργότερα ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης κάθεται στη θέση του καλεσμένου, με την «αντιπάθεια» ανάμεσα σε εκείνον και τη Ράνια Τζίμα να πλανάται κατά τρόπο απροσδιόριστο στον τηλεοπτικό αέρα.

Στο μυαλό της Ράνιας κυριαρχεί η σκέψη «ήρθε αυτός που το παίζει ωραίος» ενώ σε εκείνο του Γαβριήλ:

«Να και η ξανθιά ξινή δημοσιογράφος της Νέας Δημοκρατίας. Τι να πω εγώ μαζί της;».

Ωστόσο, όσο προχωράει η εκπομπή, ένας δυνατός άνεμος σβήνει τις παραπάνω ανομολόγητες απόψεις, με τον Γαβριήλ να τη συμπαθεί όλο και περισσότερο και τη Ράνια να αλλάζει άποψη.

Για εκείνον, είναι συμπαθής και έξυπνη και όμορφη.

Για εκείνη, είναι ευφυής και ετοιμόλογος και γοητευτικός.

Οταν τα φώτα σβήνουν, μια σχέση ζωής φαίνεται να ανάβει.

Οι δυο τους διαισθάνονται ότι έχουν να πουν πολλά πέρα από τη σφαίρα των επαγγελματικών στην οποία κινούνται με ταχύτητα κομήτη.

Ξεκινούν να κάνουν παρέα ενώ λίγους μήνες αργότερα, και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2015, όταν ο βουλευτής πλέον του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης τής τηλεφωνεί και της προτείνει να πιουν έναν καφέ στην «Αίγλη» Ζαππείου και να κάνουν μια βόλτα στο 44ο Φεστιβάλ Βιβλίου, τα φλας της δημοσιότητας πέφτουν επάνω τους «αποκαλύπτοντας» την αρχή μιας σχέσης.

Η εν λόγω φήμη επανήλθε δριμύτερη μόλις πριν από λίγες ημέρες όταν μια ακόμη συνάντησή τους σε γνωστό καφέ του Παγκρατίου έκανε τον γύρο των social media και των γραφείων του δημοσιογραφικού κόσμου της χώρας.

Πέρα από τη λατρεία τους για το διάβασμα, τη Ράνια και τον Γαβριήλ ενώνει η αγάπη τους για τα απλά πράγματα

Πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ μιλούν με βεβαιότητα για έναν μεγάλο έρωτα την ίδια στιγμή που άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της δημοσιογράφου υποστηρίζουν ότι «αυτό που δένει τη Ράνια και τον Γαβριήλ είναι μια πολύ δυνατή φιλία προικισμένη με την απόλυτη εμπιστοσύνη που τρέφει ο ένας για το πρόσωπο του άλλου. Τίποτα ερωτικό δεν υπάρχει μεταξύ τους».

Η έκταση που παίρνει η εν λόγω φημολογούμενη σχέση ξεπερνά ωστόσο κάθε φαντασία κάνοντας τη δημοσιογράφο να γελάει με μία ακόμη ιστορία επιστημονικής φαντασίας.

Αρνείται να μιλήσει, να εξηγήσει και να αναπαραγάγει κάθε φράση ή υπονοούμενο που αφορά τη σχέση της με τον γοητευτικό Γαβριήλ. Αυτή δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η γοητευτική δημοσιογράφος του MEGA πέφτει στα δίχτυα ενός ηχηρού έρωτα που τεχνηέντως έχουν υφάνει για το πρόσωπό της τα ΜΜΕ.

Είναι Ιούλιος του 2014 όταν κάποιο δημοσίευμα με τον τίτλο «Ράνια Τζίμα: Η αγαπημένη δημοσιογράφος του Πολ Τόμσεν» προκαλεί ψιθύρους στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια της χώρας και πονοκέφαλο στη νεαρή δημοσιογράφο.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «η ρεπόρτερ του Μεγάλου Καναλιού καταγοήτευσε τον σκληρό Δανό της τρόικας με τα γαλάζια μάτια» και ότι είναι η αγαπημένη του δημοσιογράφος.

«Η πληροφόρηση που έχει από τον ίδιο τον Τόμσεν και η ιδιαίτερη σχέση φιλίας που τους δένει είναι που της εξασφαλίζει τα αποκλειστικά θέματα που βγάζει».

Η Ράνια πέφτει από τα σύννεφα τόσο από την κακεντρέχεια του χώρου όπου ζει και εργάζεται όσο και από την αδυναμία των ρεπόρτερ να αποκαλύψουν την αληθινή πηγή των επιτυχημένων ρεπορτάζ της, η οποία δεν είναι άλλη από πρόσωπα της εγχώριας πολιτικής σκηνής.

Τον Αύγουστο του 2015 η ιστοσελίδα enimerosi24 είχε γράψει ένα αιχμηρό άρθρο για την Ράνια Τζίμα:

Με ένα μαγικό τρόπο η Ράνια Τζιμα κατάφερνε πάντα να είναι η αγαπημένη των διευθυντών της στο μεγάλο κανάλι…

Επιβίωνε, όχι μόνο με… όλα τα διευθυντικά «καθεστώτα», αλλά και κάτι παραπάνω, απολάμβανε την εύνοια τους…

Κι αυτό παρά το γεγονός οτι βρίσκεται ελάχιστα χρόνια στη Μεσογείων.

Για αυτό και σήμερα υπό τη νέα διεύθυνση του Μανώλη Καψή, οι συνάδελφοι της δημοσιογράφου δεν εκπλήσσονται που η μεταχείριση εξακολουθεί να είναι σκανδαλιστικά ευνοϊκή!

Κάποιοι τη θεωρούν το νέο πουλεν του MEGA… Το πρόσωπο που θα αναλάβει τα δελτία, τις εκπομπές, τα ρεπορτάζ… που οι συνάδελφοι της, παλιοί ή νέοι, θα κάθονται σούζα μπροστά της!

Ενδεχομένως! Πάντως αυτοί που την έχουν υπό την προστασία τους θα πρέπει να της εξηγήσουν οτι καριέρα δεν κάνεις χωρίς background , οτι ειναι αντί-τηλεοπτικό να καταπίνεις τα σάλια σου! Και φυσικά πουλεν δεν γίνεσαι επειδη φοράς τα ρούχα της κεντρικής παρουσιάστριας και μάλιστα τα ίδια τα δικά της!..

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Επιστρέφει στην πολιτική και αναλαμβάνει θέση-κλειδί στη Νέα Αριστερά

Ράνια Τζίμα: «Αυτή πάντως είναι εικόνα απόλυτης διάλυσης, απολύτως απαράδεκτη»

Οι επικρατέστεροι για την διαδοχή του Αλέξη Tσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας: Με την ψήφο μας να βάλουμε φραγμό σε μια ανεξέλεγκτη και ασύδοτη Δεξιά διακυβέρνηση

Νεύρα στο Mega: «Αρπάχτηκαν» Ράνια Τζίμα, Γιάννης Πρετεντέρης και Δημήτρης Λιάτσος για την Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr