ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον ηθοποιό μέσα του ξύπνησε στον Απόστολο Γκλέτσο το σόου της Ρούλας Κορομηλά, στο οποίο έδωσε το «παρών» το βράδυ του Σαββάτου.
Ο δήμαρχος Στυλίδας τίμησε την παλιά του φίλη, σχολιάζοντας και τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από το «Μπράβο Ρούλα» της προηγούμενης εβδομάδας γιατί βαρέθηκε να περιμένει στα παρασκήνια.
«Τρεις ώρες και μια εβδομάδα περίμενα να εμφανιστώ», ήταν τα λόγια που επανέλαβε αρκετές φορές ο Απόστολος μπαίνοντας στο στούντιο.
«Τα γατάκια της επικοινωνίας δεν κατάλαβαν ότι όλα τα κατάστρωσε ο Περρής», τόνισε απαντώντας στις φήμες που τον ήθελαν να αποχώρησε επειδή περίμενε περισσότερο από μια ώρα στα παρασκήνια.
Στη συνέχεια, επιδόθηκε στον αγαπημένο του χορό, το ζεϊμπέκικο υπό τους ήχους του τραγουδιού «ο κυρ Θάνος πέθανε» και το κοινό να του χτυπούσε παλαμάκια.
Μάλιστα, λίγο πριν αποχωρήσει από τη σκηνή φίλησε τη Ρούλα Κορομηλά στο στόμα.























































