ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόστολος Γκλέτσος, Νικόλας Φαραντούρης, Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος,


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Σωκράτης Φάμελλος νίκησε στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς συγκέντρωσε ποσοστό 49,41% (ενσωμάτωση στο 99% και όπως όλα δείχνουν είναι ο νέος πρόεδρος του κόμματος με αποδοχή του Παύλου Πολάκη, ο οποίος δήλωσε νωρίτερα ότι «έχουμε πρόεδρο».
Ο Παύλος Πολάκης συγκέντρωσε προσοστό 43,51% και σύμφωνα με κύκλους του, δεν έχει τη διάθεση να ταλαιπωρήσει τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ με δεύτερη Κυριακή.
Ο Νίκος Φαραντούρης συγκέντρωσε ποσοστό 5,09% και ο Απόστολος Γκλέτσος 1,99%, ενώ ο αριθμός των ψηφισάντων σε επικράτεια και εξωτερικό ανήλθε σε 70.152 εκ των οποίων περί τις 11.000 αφορούν νέες εγγραφές.
























































