ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανική πυρηνική παγίδα: Γιατί οι χερσαίες επιχειρήσεις είναι αναπόφευκτες
Βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;
Ακρόπολη: 60χρονος μαχαίρωσε Ελληνοαμερικανούς τουρίστες - Συγκλονιστικές μαρτυρίες
ΚΑΥΣΩΝΑΣ: Την Τετάρτη 22/07 θα φτάσει μέχρι 43°C
Τραμπ: Θα πλήξουμε σύντομα το «πυρηνικό οχυρό» της Τεχεράνης στο όρος Πίκαξ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα όριά της έφτασε η Τάμτα στο X Factor. Αιτία ήταν το γεγονός ότι έκοψε παίκτρια από τη Γεωργία. Στις auditions του X Factor, η Ανν Μικελάντζε από τη Γεωργία είχε προκαλέσει απορία στους κριτές, σχετικά με την πορεία της στο show, καθώς η ίδια δεν μιλούσε καλά ελληνικά. Αποφάσισαν να την περάσουν στο Chair Challenge, ωστόσο, η διαδρομή της ολοκληρώθηκε εδώ.
Το βασικό θέμα της Τάμτα ήταν η γλώσσα και όχι μόνο τα ελληνικά, αλλά και τα αγγλικά, καθώς είπε ότι δεν τα έλεγε καλά και ότι υπάρχει πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα. Η γλώσσα άλλωστε ήταν και το θέμα, για το οποίο διαφώνησαν οι Θοδωρής Μαραντίνης και Γιώργος Θεοφάνους.
Η Τάμτα αποφάσισε να την κόψει, ωστόσο, η απόφασή της δεν ήταν καθόλου εύκολη. Η τραγουδίστρια και κριτής δεν ένιωσε καθόλου καλά σωματικά και ψυχολογικά και πραγματικά ήταν στα όρια της κατάρρευσης. Έβαλε τα κλάματα και χρειάστηκε να της κάνουν αέρα για να ηρεμήσει.























































