ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κατερίνα Βρανά, ΜΕΘ (Μονάδες Εντατικής Θεραπείας),

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύσκολες ώρες διανύει γνωστή Eλληνίδα κωμικός, καθώς τις τελευταίες ώρες νοσηλεύεται στην εντατική. Ο λόγος για την Κατερίνα Βρανά, η οποία έχει αναδειχθεί η τρίτη καλύτερη κωμικός στον κόσμο.
Η Βρανά βρέθηκε στην Kuala Lumpur, όπου θα συμμετείχε σε παγκόσμιο φεστιβάλ κωμωδίας. Ωστόσο, η ζωή της επιφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη. Η κωμικός χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην εντατική σε νοσοκομείο της Μαλαισίας μετά από οξεία σκωληκοειδίτιδα.

Η κατάσταση της είναι κρίσιμη, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρή σηψαιμία και αναπνέει με την βοήθεια μάσκας οξυγόνου, λόγω μόλυνσης στους πνεύμονες. Ο ξάδερφος της, Αλέξανδρος Πουλίδης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Η κατάσταση της βελτιώνεται, ωστόσο δεν ξεπέρασε τον κίνδυνο».
Μάλιστα, ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο μέσω Facebook για τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης που στέλνει.
ΠΗΓΗ: peoplegreece.com






















































