Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Έφη Θώδη κάνει πολιτικό κόμμα και δηλώνει θαυμάστρια του Τραμπ

Η Έφη Θώδη κάνει πολιτικό κόμμα και δηλώνει θαυμάστρια του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στις ΗΠΑ βρίσκεται η Εφη Θώδη αυτές τις ημέρες. Εκεί σε events της ομογένειας μίλησε για τη μεγάλη αδυναμία της, τον Ντόναλντ Τραμπ, του αφιερώνει το τραγούδι της «Ξανθέ μου άγγελε» και εύχεται να τον έχει ο Θεός πάντα καλά.

Μάλιστα, δηλώνει στην Espresso: Με τη βοήθεια των Ελλήνων του εξωτερικού σκοπεύει να ιδρύσει πολιτικό κόμμα, με μοναδικό σκοπό να βγάλει την Ελλάδα από το αδιέξοδο!

“Μου έχουν κάνει πρόταση πολλές φορές αλλά δεν το αποφάσιζα. Τώρα ίσως είναι η σωστή ώρα. Αν μου επιτρεπόταν να κάνω αυτά που πρέπει για τον κόσμο, θα κατέβαινα ευχαρίστως. Απ’ ό,τι έχεις καταλάβει, η Ελλάδα θέλει ένα νέο ξεκίνημα. Βεβαίως, τώρα που βρίσκομαι στην Αμερική και μιλάω με τους ομογενείς, σκέφτομαι πως, εάν οι Ελληνες του εξωτερικού με στηρίξουν, μπορώ να πάρω την Ελλάδα στα χέρια μου και να βοηθήσω. Φυσικά θέλω δίπλα μου όλους τους Ελληνες για να πετύχει αυτό. Θα κάνω δικό μου κόμμα. Τι περισσότερο έχει ο Τσίπρας από μένα;”, δηλώνει η Έφη Θώδη.

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα μας στην πολιτική λέει:

“Πρέπει να χαριστούν τα πάντα στους Ελληνες και να ξεκινήσουμε από την αρχή, στηριζόμενοι σ’ αυτά που παράγει η Ελλάδα, τα οποία είναι μοναδικά, και όχι να ζούμε με δανεικά. Θα το ανακοινώσω στο Ελλάς TV, στη συνέντευξη που θα δώσω εδώ, στην Αμερική. Θα έρχονται όλοι στη χώρα μας και θα προσκυνούν! Το κυριότερο, όμως, είναι ότι όλοι οι Ελληνες θα είναι ευτυχισμένοι. Αν με στηρίξουν, μπαίνω μπροστά. Δεν υπάρχει ένας αρχηγός τον οποίο να πιστέψει ο κόσμος, να λέει αλήθειες και να μη θέλει τα λεφτά για πάρτη του. Εχω γνωρίσει τη δόξα κι έχω βγάλει λεφτά. Δεν χρειάζομαι άλλα. Εξάλλου, εγώ μόνο φασόλια τρώω!”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νετανιάχου σε Μπλίνκεν: Δεν πρόκειται να δεχτώ μια συμφωνία που θα περιλαμβάνει τον τερματισμό του πολέμου

Ο βασιλιάς της Ιορδανίας ζήτησε από τον Μπλίνκεν την άμεση κατάπαυση πυρός στη Γάζα

Τραμπ: Υπονοούμενα για πολιτική βία μετά τις εκλογές του 2024 αν δεν εκλεγεί

Μπλίνκεν σε Χαμάς: «Όχι άλλες δικαιολογίες» – Αποδεχθείτε την πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Ρωσία: Αναχαιτίσαμε 6 ουκρανικές επιθέσεις με αμερικανικούς ATACMS στην Κριμαία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr