Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μιλά για τις κόρες της

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μιλά για τις κόρες της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νατάσα Θεοδωρίδου, Φωτογραφίες,

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ανανεωμένη φωτογραφήθηκε από τη Μάρα Δεσύπρη για το εξώφυλλο του Glow και μίλησε για την επερχόμενη συνεργασία της με την Μιμή Ντενίση αλλά και για το πως είναι να μεγαλώνει μια γυναίκα εκτός γάμου τα παιδιά της.

glo

  • Αληθεύει ότι του χρόνου θα συμμετέχετε στη θεατρική παράσταση της Μιμής Ντενίση; Θα σας βλέπατε σε ρόλο ηθοποιού;

“Μια μέρα χτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν η Μιμή. Μου είπε πως θ’ ανεβάσει από τον Οκτώβριο μία πολύ ακριβή παραγωγή στο ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού για τη Σμύρνη. Δεν πρόκειται να παίξω, απλά θα τραγουδήσω σμυρναίικα τραγούδια -θα υποδυθώ μια σμυρνιά τραγουδίστρια της εποχής. Η ίδια έγραψε το έργο και μ’ έβαλε στο κλίμα. Ο θίασος είναι μεγάλος και οι ηθοποιοί εξαιρετικοί. Δεν έχω άγχος γιατί ναι μεν είναι ένα είδος καινούριο, αλλά εγώ θα κάνω αυτό που ξέρω. Όσον αφορά στην υποκριτική… για ν’ ασχοληθώ με κάτι πρέπει να είναι καλοστημένο. Αυτό που ξέρω να κάνω είναι να τραγουδάω. Αν μπω στα χωράφια κάποιου άλλου τότε πρέπει να νιώθω μεγάλη ασφάλεια.”

  • Σας προβλημάτισαν καθόλου τα ετερόκλητα σχόλια που ακούγονται για την κ. Ντενίση;

“Η Μιμή Ντενίση είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν τη γνώριζα προσωπικά. Μου αρέσει που είναι αυθεντική και καθόλου δήθεν. Είναι ωραίο να βλέπεις μορφωμένους ανθρώπους να είναι άξιοι στη δουλειά τους και παρόλ’ αυτά είναι απλοί. Γιατί όταν είσαι πραγματικά κάτι, δεν υπάρχει λόγος να το φωνάζεις. Το ότι είναι μια ωραία γυναίκα κι έχει αυτόν τον αριστοκρατικό αέρα μπορεί να την κάνει κάπως απόμακρη.”

  • Πώς είναι να μεγαλώνει μια γυναίκα μόνη της δυο παιδιά;

“Δεν είναι εύκολο ούτε, όμως, και ανέφικτο. Ένας γονιός που θέλει, μεγαλώνει τα παιδιά του κάτω από οποιοδήποτε βιοτικό επίπεδο. Είναι ωραίο που μεγάλωσαν τα παιδιά. Είναι καλά παιδιά, είμαι περήφανη γι’αυτές. Νιώθω ότι έχω συμβάλει σε όλο αυτό που είναι τα παιδιά μου και είναι μεγάλη μου χαρά. Είμαι και μικρή μαμά, αν σκεφτείς πως η μία μου κόρη είναι 19 και η άλλη 14. Εγώ πια δεν έχω παιδιά να μεγαλώσω, δεν μ’ έχουν ανάγκη. Νομίζω πως αν λείπω είναι πιο ευτυχισμένες. Δε θεώρησα ποτέ ότι τα παιδιά πρέπει να είναι γύρω από μένα. Οι γονείς μου δούλευαν και οι δύο. Εγώ γεννήθηκα το ‘70 και από το ‘75 και μετά δούλευε η μαμά μου. Αυτό ήταν προχωρημένο για την εποχή. Όταν δουλεύει η μητέρα αλλάζει το σύστημα στο σπίτι. Λειτουργείς πιο ανεξάρτητα. Ένα παιδί μικρό που γυρίζει και μένει μόνο του στο σπίτι υποσυνείδητα αποκτά μία ανεξαρτησία. Η κόρη μου σπουδάζει στην Κομοτηνή και το θεωρώ φυσιολογικό. Ο καθένας παίρνει τον δρόμο του.”

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με τις κόρες της Αντριάνα και Χριστίνα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με τις κόρες της Αντριάνα και Χριστίνα

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγραψε τους στίχους του σάουντρακ «Έξαψη» (βίντεο)

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η συναυλία της έγινε viral για τον πιο απίθανο λόγο (βίντεο)

Δείτε τη Νατάσα Παζαΐτη, σύζυγο του Κώστα Καραμανλή, στα μπουζούκια (φωτο)

Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια κράτησε το χρυσό μετάλλιο της Κορακάκη (φωτο)

Δεν θα πιστεύετε ποια έκανε το προξενιό σε Χολίδη – Μουστάκα (εικόνες)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr