ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλίκη Κατσαβού, Κώστας Βουτσάς,


















































Το Ισραήλ αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων - Φρίκαρε η Τουρκία
Η Κίμπερλι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά - Τι έγραψε στο «Χ»
Νετανιάχου: Το Ισραήλ λαμβάνει «πολύ σοβαρά» τις απειλές Ερντογάν - Θα ενημερώσει τις ΗΠΑ για την τουρκική απειλή
Λίβανος: Αυστηρή προειδοποίηση του στρατού μετά τις διαδηλώσεις της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό - Φόβοι για γενικευμένη εσωτερική κρίση
Η Θεοδώρα Τζάκρη παράτησε τον Κασσελάκη - Τον καταγγέλλει για «δεξιά απόκλιση» και δηλώνει: «Εγώ είμαι σοσιαλπατριώτισσα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
O Kώστας Βουτσάς διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του στο πλευρό της αγαπημένης του Αλίκης Κατσαβού, της γυναίκας που του χάρισε ακόμη έναν γιο.
Ο μικρός Φοίβος βαπτίστηκε το Σάββατο 22 Ιουλίου και κάθε μέρα κάθε ώρα και στιγμή γεμίσει με χαρά την καθημερινότητα του ηθοποιού.
Άνθρωπος από το φιλικό και κοντινό περιβάλλον του μίλησε στο περιοδικό ΧΑΙ και αποκάλυψε τι θα αφήσει πίσω του ο Κώστας Βουτσάς, τόσο στον μικρό του γιο όσο και στην μητέρα του παιδιού του.
«Ο Κώστας ήθελε να του προσφέρει το συγκεκριμένο σπίτι καθώς μέσα σε αυτό περικλείονται όλες οι πρώτες στιγμές που έζησαν μαζί μπαμπάς και γιος και οι οποίες θα ακολουθούν τον Βουτσά για πάντα».
Όσο για τη σύζυγό του, Αλίκη Κατσαβού θα της αφήσει τη σύνταξή του καθώς αν και θα ήθελε να έχει πολλά χρήματα πλέον η περιουσία του δεν είναι μεγάλη.























































