ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χάρης Δούκας: Στο κορυφαίο 2% των επιστημόνων παγκοσμίως για έβδομη συνεχή χρονιά
Ερευνούνται εξονυχιστικά όλες οι κατηγορίες για την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Ο Τραμπ μπορεί να ρίξει τη βόμβα GBU-43/B σε στόχο στο Ιράν - Το Ιράν σχεδιάζει εισβολή στο Μπαχρέιν
Euroleague: Ο Παναθηναϊκός υπέκυψε στη Χάποελ Τελ Αβίβ στο T-Center 81-91
Ο κώδικας ενδυμασίας στα σχολεία του Αζερμπαϊτζάν πυροδοτεί διαδηλώσεις και ρήξη με την Τουρκία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απόδραση στο νησί των Ανέμων για τους ερωτευμένους Ευαγγελία Αραβανή και Ηλία Βρεττό.
Η πρώην Σταρ Ελλάς και ο τραγουδιστής επισκέφθηκαν την Μύκονο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από την κάμερα του Mykonos Live Tv.
Το λαμπερό ζευγάρι εθεάθη να βολτάρει στα γραφικά στενοσόκακα και ήταν… μέλι-γάλα.
Ντυμένοι αμφότεροι casual, φάνηκαν να απολαμβάνουν την βόλτα τους, η οποία περιλάμβανε στάση σε καταστήματα με ρούχα και σουβενίρ. Κατά την διάρκεια της κοσμικής τσάρκας τους, συνέβη κάτι απρόοπτο.
Όταν ο Ηλίας Βρεττός κάθισε σε ένα σκαλάκι, τον πλησίασε ένας τύπος ντυμένος με κολλητό φόρεμα και αστραφτερά αξεσουάρ και προσφέρθηκε να του πει την μοίρα του.
Ωστόσο, ο τραγουδιστής δεν έδειξε να ενθουσιάζεται με την ιδέα και κοιτούσε με μισό μάτι τον εκκεντρικό μάντη!
Ίσως επειδή αδιαφορεί για το μέλλον και κοιτάζει μόνο το παρόν, όντας ευτυχισμένος στο πλευρό της αγαπημένης του, Ευαγγελίας!























































