ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρόκειται για την πιο πετυχημένη βιογραφική ταινία του Θεανθρώπου. Η υπερπαραγωγή «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» του Φράνκο Τζεφιρέλι γυρίστηκε το 1974 και προβάλλεται, σχεδόν σε όλο τον κόσμο λίγο πριν το Πάσχα των Χριστιανών.
Πρωταγωνιστής ο Βρετανός ηθοποιός Ρόμπερτ Πάουελ, ο οποίος μετά από την τεράστια επιτυχία του ως «Ιησούς» δεν έχει καταγράψει στο βιογραφικό του άλλη μεγάλη επιτυχία.
Σήμερα, 71 ετών, παίζει μικρούς ρόλους σε βρετανικά σίριαλ.
Ο ίδιος έχει δηλώσει κατά καιρούς για τον ρόλο της ζωής του, όπως έχει αποκαλέσει την παρουσία του ως Ιησούς:
«Όταν κλήθηκα να υποδυθώ τον Ιησού, ήμουν 31 ετών και ομολογώ ότι μέχρι τότε δεν είχα κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη θρησκεία και καμία απολύτως γνώμη για τον Χριστό.
»Ύστερα από 9 μήνες γυρισμάτων σε επιβλητικά τοπία του Μαρόκου και της Τυνησίας, πραγματικά πίστεψα στον Ιησού, ακόμη και αν δεν πηγαίνω τακτικά στην εκκλησία».
«Στη σκηνή της Σταύρωσης, ήμουν λίγο νευρικός, ίσως και από την εξάντληση που ένιωθα, ύστερα από τη δίαιτα 12 ημερών που είχα επιβάλλει στον εαυτό μου, πριν από το γύρισμα, για να φαίνομαι όσο πιο “ρεαλιστικός” μπορούσα».
«Πραγματικά ελπίζω στο μνημόσυνό μου, να με θυμούνται και να με αποκαλούν όλοι ως “τον άνθρωπο που υποδύθηκε τον Ιησού”».
























































