ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά από δύο μήνες αφότου έλαβε χώρα το τραγικό συμβάν της εν ψυχρώ δολοφονίας του συζύγου της, Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι τους στη Γλυφάδα, η Βικτώρια Καρύδα σαν άλλος… χείμαρρος μιλάει για όλα σε αποκλειστική επιστολή προς την παρουσιάστρια, Τατιάνα Στεφανίδου.
Στο εν λόγω κείμενο, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» εκφράζεται με τα πιο τρυφερά λόγια για τον άνδρα των παιδιών της δηλώνοντας αιώνια αγάπη αλλά και πικρία για τα όσα έχει ακούσει γύρω από το όνομά του από τη στιγμή που εκείνος έφυγε από τη ζωή.
Μαζί με την επιστολή, απέστειλε και προσωπικές φωτογραφίες τους από ανέμελες στιγμές, τόσο από ταξίδια τους, όσο και από την επέτειο του γάμου τους που τη γιόρτασαν στον Αστέρα Βουλιαγμένης.
Δείτε το βίντεο:























































