Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι κατέθεσε η Ρία Ανωνίου για τον βιασμό από τον σύντροφό της

Τι κατέθεσε η Ρία Ανωνίου για τον βιασμό από τον σύντροφό της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Ρία Αντωνίου,

Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως σχετικά με το περιστατικό που… έπεσε σαν κεραυνός στο χώρο της ελληνικής σόουμπιζ την περασμένη Κυριακή, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με πρωταγωνιστές το μοντέλο Ρία Αντωνίου και τον σύντροφό της Χρήστο Ψωμόπουλο .

Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία η 31χρονη, μία μέρα πριν από το συμβάν, ο γνωστός επιχειρηματίας την χτύπησε επειδή έστειλε μήνυμα σε φίλο της επιμένοντας στη συνέχεια να έρθουν σε ερωτική επαφή παρά τη θέλησή της, κάτι που ωστόσο δεν κατάφερε τότε.

«Με χτύπησε με τα χέρια του στο κεφάλι και στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να αιμορραγεί η μύτη μου και να έχω αμυχές στο πρόσωπο», δηλώνει, μεταξύ άλλων εκείνη και συνεχίζει υποστηρίζοντας πως την επόμενη ημέρα το μεσημέρι ακολούθησε δεύτερος καβγάς, ο οποίος ήταν αυτός που οδήγησε τελικά στο βιασμό της όπως κατέθεσε στην Αστυνομία: «Επέμενε, έγινε βίαιος και κατάφερε να κάνει την ερωτική του πράξη με βία, χωρίς την θέλησή μου και παρά τις αντιστάσεις μου».

Και οι αποκαλύψεις εκ μέρους της δεν σταματούν εκεί αλλά «εμπλουτίζονται» με νέα στοιχεία σε μια προσπάθειά της να μεταφέρει τις δύσκολες στιγμές που βίωσε.

«Με χτύπησε στο κεφάλι, με χαστούκησε και με έριξε στο πάτωμα. Εγώ άρχισα να ουρλιάζω και άνοιξα την κεντρική πόρτα για να βγω από τον χώρο και να καλέσω βοήθεια. Εκείνος τότε έκλεισε την πόρτα και συνέχισε να με χτυπάει. Πήρε το ένα κινητό μου στο χέρι και το έσπασε σε δύο κομμάτια.

Το ίδιο έκανε και με τα γυαλιά μυωπίας ενώ το άλλο κινητό μου το πήρε και το έβαλε στην τσέπη του. Κάποια στιγμή κινήθηκε προς το μπάνιο και τότε εγώ βρήκα την ευκαιρία να ανοίξω την πόρτα και να φύγω, χωρίς μπουφάν, παίρνοντας μόνο την τσάντα μου και το σπασμένο τηλέφωνο».

Από την πλευρά του Χρήστου Ψωμόπουλου ήρθε νέα απάντηση μέσω του δικηγόρου του, κ. Θάνου Πλεύρη, ο οποίος μίλησε στο protothema.gr υπογραμμίζοντας πως «Αρνούμαστε πλήρως τις καταγγελίες και θεωρούμε ότι μέσα από όλα τα στοιχεία δεν έχει διαπραχθεί αδίκημα».

Το… μπαλάκι βρίσκεται πλέον στο «γήπεδο» της ελληνικής δικαιοσύνης και αναμένουμε την απόφαση που θα δείξει τους αθώους και ενόχους…

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την κατάθεση της Ρίας Αντωνίου:

«Εργάζομαι και διαμένω μόνιμα στην Ιταλία. Από τον Αύγουστο του 2018 συναναστρέφομαι με τον Ψωμόπουλο Χρήστο, τον οποίο γνωρίζω περίπου δέκα χρόνια.

Χθες το βράδυ, 12 Ιανουαρίου 2019 και περί ώρα 22:00 και ενώ βρισκόμασταν στο ξενοδοχείο Andromeda Suits επί της οδού Τιμολέοντος Βάσσου έστειλα μήνυμα σε έναν φίλο μου για να τον συναντήσω.

Εκείνος μόλις αντιλήφθηκε με ποιον φίλο μου συνομίλησα, επειδή δεν τον συμπαθεί, με χτύπησε με τα χέρια του στο κεφάλι και στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να αιμορραγεί η μύτη μου και να έχω αμυχές στο πρόσωπο.

»Μετά το γεγονός αυτό, ήθελα να φύγω, πλην όμως ήμουν κουρασμένη κι έπεσα να κοιμηθώ. Ο Χρήστος ήθελε επίμονα από χθες να έχουμε ερωτική επαφή, αλλά εγώ δεν ήθελα και τον απώθησα.

Σήμερα, 13 Ιανουαρίου, και περί ώρα 15:00 προσπάθησε εκ νέου να έχει ερωτική επαφή μαζί μου, ενώ είχαμε συμφωνήσει από την προηγούμενη ημέρα ότι θα σταματήσουμε κάθε ερωτική επαφή και θα είμαστε φίλοι. Εκείνος επέμενε, έγινε βίαιος και κατάφερε να κάνει την ερωτική του πράξη με βία, χωρίς την θέλησή μου και παρά τις αντιστάσεις μου. Κατόπιν αυτού, κατέβηκα στο ισόγειο για να πάρω τηλέφωνο κάποιους φίλους μου και να κανονίσω να έρθει κάποιος να με πάρει.

»Ανέβηκα ξανά στο δωμάτιο για να μαζέψω τα πράγματά μου και να φύγω. Τότε εκείνος πήρε από τα χέρια μου το κινητό μου, προφανώς για να δει ποιον κάλεσα, και όταν επιχείρησα να το πάρω πίσω με χτύπησε στο κεφάλι, με χαστούκησε και με έριξε στο πάτωμα.

»Εγώ άρχισα να ουρλιάζω και άνοιξα την κεντρική πόρτα για να βγω από τον χώρο και να καλέσω βοήθεια. Εκείνος τότε έκλεισε την πόρτα και συνέχισε να με χτυπάει.

Πήρε το ένα κινητό μου στο χέρι και το έσπασε σε δύο κομμάτια. Το ίδιο έκανε και με τα γυαλιά μυωπίας ενώ το άλλο κινητό μου το πήρε και το έβαλε στην τσέπη του.

»Κάποια στιγμή κινήθηκε προς το μπάνιο και τότε εγώ βρήκα την ευκαιρία να ανοίξω την πόρτα και να φύγω, χωρίς μπουφάν, παίρνοντας μόνο την τ΄σνατα μου και το σπασμένο τηλέφωνο. Κατευθύνθηκα προς την αμερικάνικη πρεσβεία, που είναι κοντά, όπου εκεί ήταν αστυνομικοί οι οποπίοι μου υπέδειξαν να μεταβώ στην υπηρεσία σας να καταγγείλω το γεγονός.

»Επίσης όπως διαπίστωσα λείπει από την τσάντα μου το διαβατήριό μου, το οποίο όμως δεν ξέρω αν βρίσκεται στο ξενοδοχείο ή το πήρε ο ίδιος.

Ο συγκεκτριμένος άνθ8ρωπος όσο καιρίο είχαμε πιο στενές επαφές, είχε γίνει πάλι βίαιος, είχε αφαιρέσει ξανά στο παρελθόν από την κατοχή μου το διαβατήριό μου και τα κλειδιά της πατρικής μου οικίας εδώ στην Ελλάδα. Γενικά θέλει να μου ασκεί έλεγχο με ποιον μιλάω και γίνεται πολύ κτητικός περιορίζοντας τις κινήσεις μου».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ποινική δίωξη για την κακοποίηση και τη θανάτωση του χάσκι της Αράχωβας Όλιβερ

Χριστίνα Αντωνοπούλου: Ο Ηλίας Μίχος καλύπτει επώνυμους στο κύκλωμα μαστροπείας

Ηλίας Μίχος: Οργή για το «ξέπλυμα» – «Ελλάς Ελλήνων Παιδοβιαστών είστε δολοφόνοι παιδικών ψυχών»

Αθώωση Μίχου για βιασμό και μαστροπεία και καταδίκη της μητέρας της 12χρονης ζήτησε η εισαγγελέας

Θεσσαλονίκη: Αφγανή πρόσφυγας κατήγγειλε ότι τη βίασε 29χρονος που θα τη φιλοξενούσε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr