Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έμη Λιβανίου: “Δεν με ενδιαφέρουν τα κοσμικά, με νοιάζει να έχω δουλειά να ζω τα παιδιά μου!”

Έμη Λιβανίου: “Δεν με ενδιαφέρουν τα κοσμικά, με νοιάζει να έχω δουλειά να ζω τα παιδιά μου!”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Έμη Λιβανίου,

Μια άλλη Έμη Λιβανίου, προσγειωμένη και αρκετά σεμνή, διαβάσαμε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ.

Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μίλησε για την οικονομική κρίση, που έχει ακουμπήσει και την ίδια, το διαζύγιο της αλλά και την εποχή του lifestyle, που όπως λέει έχει αφήσει πίσω της.

«Αυτό που με απασχολεί, μέσα στην κρίση, είναι να έχω δουλειά. Την έχω αγαπήσει πολύ την τηλεόραση και είναι πάντα καλοδεχούμενη. Αλλά δεν είναι αυτοσκοπός μου. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχω μια δουλειά, από την οποία να πληρώνομαι στο τέλος του μήνα για να μπορώ να ζω αξιοπρεπώς τα παιδιά μου.

»Έχουν αλλάξει πια οι προτεραιότητές μου. Είμαι πολύ χαρούμενη λοιπόν που η εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή έχει συμπληρώσει πέντε χρόνια και τρομερά περήφανη που κρατάω, για τρίτη φορά φέτος, στα χέρια μου το λεύκωμα Η δύναμη της προσφοράς».

«Δεν μου κακοφάνηκε καθόλου, γιατί μου έδωσε τη δυνατότητα, με δεδομένη την κρίση αλλά και το διαζύγιο, να μπορώ να σταθώ στα πόδια μου και να μεγαλώνω μόνη μου και με αξιοπρέπεια τα παιδιά μου. Τα επαγγελματικά μου χαστούκια τα έχω φάει και πριν από την κρίση.

»Δεν μου καίγεται καρφί πια αν θα δω μια φωτογραφία μου σε ένα περιοδικό. Τα έχω ζήσει όλα αυτά, τις μεγάλες φωτογραφίσεις, τις κοσμικές εξόδους ή συνεντεύξεις και τα έχω απομυθοποιήσει.

»Έχοντας περάσει ένα δύσκολο διαζύγιο, το μεγάλο μου στοίχημα ήταν να μπορώ να εξασφαλίσω στα παιδιά μου το επίπεδο ζωής που είχαν και πριν. Δεν είχα ούτε χρόνο ούτε χώρο για ματαιοδοξίες», κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γκαλά στο Σικάγο για τους σκοπούς του «Ιπποκράτειου Ιδρύματος Έρευνας κατά του Καρκίνου»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr