ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλειος Κωστέτσος,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μπορεί να ξαφνιάζει πολλούς το άκουσμα της είδησης, αλλά το ομολογεί ο ίδιος ο Βασίλειος Κωστέτσος. Ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής ήταν τρελά ερωτευμένος με διάσημο μοντέλο και μάλιστα πλήρωνε τα… μαλλιά της κεφαλής του για να την έχει έστω και λίγο κοντά του.
«Ήμουν τρελά ερωτευμένος με την Linda Evangelista πέντε χρόνια! Να φανταστείς ότι μπορεί να πήγαινα στο Παρίσι για να τη δω για λίγες ώρες… Το 1994, που είχα τα δέκα χρόνια «Super Model», ακύρωσα τη Cindy Crawford και πλήρωσα 50.000 δολάρια αποζημίωση για να έρθει η Linda Evangelista με σαράντα πυρετό! Χάλασα τη σχέση μου με τη Cindy, γιατί κανείς τότε δεν τολμούσε να της συμπεριφερθεί έτσι», αποκαλύπτει στο περιοδικό You.
Όσο για το αν ένιωσε ποτέ μοναξιά; «Μοναξιά ένιωθα πάντα παρόλο που ζούσα έχοντας γύρω μου τόσο κόσμο. . . Υπήρχαν εποχές που δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω. Το 1990 πούλησα το σπίτι μου στη Μύκονο επειδή δεν μπορούσα να περπατήσω στα σοκάκια! Με έπνιγε ο κόσμος, όχι από κακία, από αγάπη. Ένιωθα την ανάγκη να κλειστώ στον εαυτό μου για να με προστατέψω», καταλήγει.























































