ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Με Barak MX η Εθνική Φρουρά της Κύπρου πανέτοιμη να κάνει σκόνη τους Τούρκους εισβολείς
Φοβισμένος ο μπουρδολόγος Φιντάν «πουλά μπράτσα» ως «τζάμπα μάγκας» κι επειδή τρέμει μία σύγκρουση το παίζει... «γαλοπούλα» της ειρήνης
Ο ΟΗΕ δεν ασχολείται με την Τουρκία που κατέχει το 5% της Συρίας αλλά με το Ισραήλ
Η Γροιλανδία τέθηκε υπό την προστασία των ΗΠΑ - Ο Τραμπ πανηγυρίζει
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης $3 δισ. στην Τουρκία: Συνελήφθησαν 9 Ισραηλινοί πολίτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την τελευταία του πνοή άφησε ξαφνικά ο γνωστός make up artist και ηθοποιός Γιάννης Αγγελάκης.
Ο θάνατος του, τον οποίο ανακοίνωσε στο Instagram ο Τρύφωνας Σαμαράς, βύθισε σε πένθος την ελληνική showbiz καθώς ήταν πολύ αγαπητός ενώ είχε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής για τις μιμήσεις του.
Ο θάνατός του έγινε γνωστός αργά το απόγευμα του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες τον βρήκαν νεκρό το πρωί στο σπίτι του.
Ο καλός του φίλος Τρύφωνας Σαμαράς τον αποχαιρέτησε μέσα από τα social media με τον πιο συγκινητικό τρόπο. «Ένα μεγάλο ταλέντο φίλος μου έφυγε από τη ζωή σήμερα… Το έμαθα μόλις τώρα. «Καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε Γιάννη Αγγελάκη».
Συγκινητικό μήνυμα και αυτό του Βασίλειου Κωστέτσου ο οποίος έγραψε: «Γιάννη Μου! Πολυαγαπημένε μου φίλε υπερταλαντούχε. Έφυγες νωρίς! Μεγάλο Σάββατο… Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα περάσαμε μαζί, τα όσα με συμβούλεψες. Θα μου λείψεις».
Συγκλονισμένη από τον αιφνίδιο θάνατο του Γιάννη Αγγελάκη είναι η Ρούλα Κορομηλά, μία από τις δεκάδες celebrities με τις οποίες συνεργάστηκε ο ταλαντούχος ηθοποιός και make-up arist.
«Γιάννη μου, έφυγες νωρίς… Πολύ νωρίς… Κρίμα ! Κρίμα! Τίποτα δεδομένο», έγραψε στο Instagram η Ρούλα, το μακιγιάζ της οποίας επιμελούταν επί σειρά ετών ο Γιάννης και δημοσίευσε μία κοινή φωτογραφία τους.























































