ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία ενθαρρύνει τους μουσουλμάνους της Ινδίας σε εξέγερση
ΗΠΑ: Μουσουλμάνοι κατέκλυσαν τις κάλπες της πρόωρης ψηφοφορίας στο Μίσιγκαν
Ο Αλ. Τσίπρας έριξε το γάντι στον Μητσοτάκη: Συκοφάντη! Μίλα με «ονόματα και διευθύνσεις τώρα»
Ο Τραμπ ανοίγει απευθείας δίαυλο Μόσχας-Κιέβου ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται
Πρώην διευθυντής της Μοσάντ: «Ανώριμος» ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας Διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν (MBS)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Türkiye Gazetesi», επικαλούμενη συριακές πηγές, η συριακή κυβέρνηση προετοιμάζεται για τη μεταφορά σειράς υπουργείων και κρίσιμων οργανισμών από τη Δαμασκό, εν όψει ενδεχόμενης επίθεσης από τον ισραηλινό στρατό.
Σύμφωνα με ανώνυμο κυβερνητικό αξιωματούχο, το σχέδιο περιλαμβάνει τη μεταφορά τουλάχιστον τριών υπουργείων στο Χαλέπι, ενώ σχεδιάζεται η μεταφορά του Υπουργείου Άμυνας στη Χάμα.
Παράλληλα, εξετάζεται η μεταφορά της Κεντρικής Τράπεζας της Συρίας, καθώς και των οργανισμών πετρελαίου, γεωργίας, υδάτων και οικονομίας στη Ράκκα και τη Ντέιρ αλ Ζουρ.
Η κίνηση αυτή αποσκοπεί, σύμφωνα με τη δημοσιευθείσα αναφορά, στη διασπορά των πολιτικών, στρατιωτικών και οικονομικών θεσμών, με στόχο την προστασία τους από μια ευρεία χερσαία επίθεση.
Μέχρι στιγμής, η συριακή κυβέρνηση δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση που να επιβεβαιώνει τις συγκεκριμένες πληροφορίες.
























































