Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος καλεί τις Ελληνίδες ηθοποιούς να μιλήσουν «για αυτόν τον τύπο»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος καλεί τις Ελληνίδες ηθοποιούς να μιλήσουν «για αυτόν τον τύπο»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η γενναία εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε πριν από 23 χρόνια αποτελεί την αφορμή για μια σειρά παρόμοιων αποκαλύψεων από άλλους αθλητές και όχι μόνο.

Με αφορμή αυτό, ο Φώτης Σεργουλόπουλος μέσα από τον λογαριασμό στο Ιnstagram προσπαθεί να παρακινήσει και άλλες γυναίκες να βγουν να μιλήσουν.

«Με αφορμή την καταγγελία της Μπεκατώρου και το κύμα καταγγελιών σε πολλούς τομείς, πότε θα μιλήσουν οι Ελληνίδες ηθοποιοί για αυτόν τον τύπο;», έγραψε χαρακτηριστικά σε story ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κατερίνα Τσάβαλου σε τηλεοπτική συνέντευξη αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο πρόσωπο, χωρίς ωστόσο να το κατονομάσει.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή του Mega, όπου εκμυστηρεύτηκε πως έχει βιώσει και η ίδια στο επαγγελματικό της περιβάλλον σεξουαλική παρενόχληση ενώ παρακίνησε και άλλες γυναίκες να μιλήσουν για την περιπέτειά τους.

«Πολλές γυναίκες φοβούνται να μιλήσουν γιατί οι ερωτήσεις που θα τους κάνουν είναι μήπως προκάλεσες; Τι φορούσες; Είναι κάτι αδιανόητο», αναφέρει η ηθοποιός, τονίζοντας ότι στην σεξουαλική παρενόχληση δεν υπάρχει ελαφρυντικό.

Όπως εξηγεί, η δική της δυσάρεστη εμπειρία προέκυψε στο θέατρο όταν αρνήθηκε να υποκύψει στις προτάσεις σκηνοθέτη και έχασε τελικά τη δουλειά.

Δυστυχώς, όπως λέει, η περίπτωσή της δεν είναι η μόνη, αφού και στο χώρο του θεάματος υπάρχουν πλέον αναφορές για άνδρες που εκμεταλλευόμενοι τη θέση της εξουσίας τους παρενοχλούν υφιστάμενές τους.

«Είναι πολύ εύκολο να πέσει κάποιος θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

»Γιατί οποιοσδήποτε, σε οποιοδήποτε χώρο χρησιμοποιεί την ιδιότητά του και σου λέει ότι αν δεν υποκύψεις, δεν θα πάρεις της δουλειά», σημειώνει η Κατερίνα Τσάβαλου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλεξανδρούπολη: «Πουλάει τρέλα» ο καθηγητής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας

Λάρισα: Ένοχος 37χρονος καταστηματάρχης για την απόπειρα βιασμού υπαλλήλου

Κολωνός: Ισόβια και πολυετή κάθειρξη στον Ηλία Μίχο – Εκτός φυλακής 17 κατηγορούμενοι

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Φρίκη στην Αίγινα: 36χρονος βίαζε επί χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου της

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr