Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Airbnb νοικιάζει το υπέροχο διαμέρισμα της Κάρι Μπράντσο από το «Sex and the City»

Η Airbnb νοικιάζει το υπέροχο διαμέρισμα της Κάρι Μπράντσο από το «Sex and the City»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, σε συνεργασία με την διαδικτυακή πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων, δίνει τη δυνατότητα στους λάτρεις της αμερικανικής σειράς να μείνουν στο σπίτι της Κάρι Μπράντσο, με μόλις 23 δολάρια τη βραδιά.

Έχουν περάσει 23 χρόνια από τότε που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ εμφανίστηκε στις οθόνες μας ως Κάρι Μπράντσο στο «Sex and the City».

Τη στιγμή που πληθαίνουν οι προσδοκίες για το σίκουελ της σειράς «And Just Like That…», η 56χρονη ηθοποιός προσφέρει στους θαυμαστές της μία μοναδική ευκαιρία: να μείνουν σε μία αναδημιουργία του εμβληματικού διαμερίσματος του χαρακτήρα που υποδυόταν στη σειρά, δηλαδή της Κάρι Μπράντσο, συμπεριλαμβανομένης της γεμάτης ντουλάπας της.

Σε συνεργασία με την Airbnb, η διάσημη καλλιτέχνης θα προσφέρει δύο διανυκτερεύσεις (για έως και δύο καλεσμένους) στους λάτρεις της επιτυχημένης σειράς στο σπίτι της Κάρι Μπράντσο.

Για πρώτη φορά οι καλεσμένοι θα έχουν πρόσβαση στην ντουλάπα της πρωταγωνίστριας και στο laptop της, με μόλις 23 δολάρια τη βραδιά.

Πρόκειται πιθανότατα για την προσφορά της χρονιάς.

«Είμαι ενθουσιασμένη που το κοινό μας θα βιώσει τη Νέα Υόρκη της Κάρι όπως ποτέ πριν και θα περπατήσει με τα παπούτσια της, κυριολεκτικά, για πρώτη φορά», τονίζει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Η μοναδική αυτή εμπειρία θα περιλαμβάνει:

1. Έναν εικονικό χαιρετισμό κατά το check-in από την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και μία προσαρμοσμένη αφήγηση για τη διαμονή σας.

2. Την ευκαιρία να κατεβείτε τα σκαλιά του κτιρίου και να κάνετε μία βόλτα στους δρόμους του Μανχάταν ή να μείνετε σε εσωτερικούς χώρους και να κάνετε κλήσεις στους εραστές σας.

3. Γευστικά κοκτέιλς για πρόποση με φίλους.

4. Την δυνατότητα να εξερευνήσετε την εμβληματική ντουλάπα της Κάρι Μπράντσο, στην οποία βρίσκονται τα αγαπημένα της outfit και τα πανέμορφα παπούτσια της.

4. Ένα styling session και φωτογράφηση για να θυμάστε όλη την εμπειρία.

Όσοι λατρεύουν το «Sex and the City» και τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και επιθυμούν να βρεθούν στο ονειρεμένο αυτό σπίτι, μπορούν να κάνουν κράτηση από τη Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου, στη διεύθυνση airbnb.com/sexandthecity.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μεγάλη ανατροπή: Εφετείο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του Γουάινστιν

Πύραυλο των Χούτι κατέρριψαν οι Αμερικανοί – Είχε στόχο πλοίο με 4 Έλληνες στο πλήρωμα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr