Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Κιμ Καρντάσιαν αγόρασε για 70,4 εκατ. δολάρια την έπαυλη της Σίντι Κρόφορντ

Η Κιμ Καρντάσιαν αγόρασε για 70,4 εκατ. δολάρια την έπαυλη της Σίντι Κρόφορντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αποκαλύφθηκε ποιος είναι ο άνθρωπος που αγόρασε την πρώην έπαυλη της Σίντι Κρόφορντ στο Μαλιμπού, ο οποίος «έκλεισε» το συμβόλαιο τον περασμένο μήνα.

Σύμφωνα με το «Dirt», πρόκειται για την Κιμ Καρντάσιαν, η οποία αγόρασε το παραθαλάσσιο ακίνητο έναντι 70,4 εκατομμυρίων δολαρίων, σε μια συμφωνία εκτός αγοράς που έκλεισε την περασμένη εβδομάδα.

Οι πωλητές είναι ο επενδυτής Adam Weiss και η σύζυγός του, η ηθοποιός του «Yellowstone», Barret Swatek, η οποία αγόρασε το σπίτι από την Σίντι Κρόφορντ το 2018 για 45 εκατομμύρια δολάρια.

Η Καρντάσιαν είχε έναν πολυάσχολο μήνα. Πριν από μερικές εβδομάδες απέκτησε κι άλλο ακίνητο στο Hidden Hills, αξίας 5,3 εκατομμυρίων δολαρίων, όσο και ένα διαμέρισμα στο Καλαμπάσας (Calabasas), αξίας 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η βίλα μεσογειακού στιλ βρίσκεται σε ένα κρυφό οικόπεδο, το οποίο διαθέτει ιδιωτικό μονοπάτι προς μια απομονωμένη παραλία.

Άλλες εξωτερικές παροχές περιλαμβάνουν γήπεδο τένις, μια καμπάνα δίπλα στην πισίνα με υπαίθριο τζάκι, καθώς και μια περιοχή με τζάκι και σπα, που το καθένα προσφέρει υπέροχη θέα στον ωκεανό.

Στο εσωτερικό της κατοικίας τεσσάρων υπνοδωματίων και πεντέμισι μπάνιων, οι μεγάλες συρόμενες γυάλινες πόρτες προσφέρουν πανοραμική θέα ακόμη και χωρίς να χρειαστεί να βγει κάποιος εκτός σπιτιού.

Η έπαυλη έχει μοντέρνο σχεδιασμό, μια κύρια σουίτα με δύο μπάνια, μια μεγάλη ντουλάπα και ένα γυμναστήριο με θολωτή οροφή, που η Καρντάσιαν είναι βέβαιο ότι θα χρησιμοποιήσει.

Όπως έχει γίνει γνωστό, πρόκειται για τη μεγαλύτερη αγορά ακινήτου στο Μαλιμπού και το τέταρτο ακριβότερο στην Καλιφόρνια μέχρι στιγμής φέτος.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Νιλ Ντάιαμοντ είναι μεταξύ των νέων γειτόνων της Καρντάσιαν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΠΑ: Πιθανότατα δεν θα υπάρξει συγχαρητήριο τηλεφώνημα στον Πούτιν από τον Μπάιντεν

Τηλεφωνική συνομιλία Μπάιντεν-Νετανιάχου, η πρώτη εδώ και έναν μήνα

Κάμαλα Χάρις: Κανείς δεν πρέπει να φυλακίζεται επειδή κάπνισε μαριχουάνα

RND: Μπίζνες πολλών δισ. ευρώ με «χρυσές βίζες» στην Ελλάδα

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας σχετικά με δημοσιεύματα για την Κύρωση των Μνημονίων με ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr