Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο πιπεράτος διάλογος Καρόλου-Καμίλας όταν ήταν εραστές: «Θέλω να γίνω το ταμπόν σου»

Ο πιπεράτος διάλογος Καρόλου-Καμίλας όταν ήταν εραστές: «Θέλω να γίνω το ταμπόν σου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Είναι γνωστό ο σημερινός βασιλιάς της Βρετανίας Κάρολος από την εποχή που ήταν ακόμη πρίγκιπας και παντρεμένος με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα, είχε παράλληλη σχέση με την Καμίλα.

Οι time.com, προφανώς με αφορμή τη σειρά The Crown, που προβάλλεται στο Netflix και πιο συγκεκριμένα το 5ο επεισόδιο, επαναφέρουν ένα από τα σκάνδαλα της βασιλικής οικογένειας που χρονολείται από το μακρινό 1993 και έλαβε το όνομα Tampongate.

Τότε ήταν που διέρρευσε ηχογράφηση πικάντικης συνομιλίας μεταξύ του Καρόλου και της ερωμένης του Καμίλας, στην οποία ο Βρετανός μονάρχης εξέφρασε την επιθυμία να ζήσει για πάντα … μέσα στο παντελόνι της και να γίνει το … ταμπόν της!

Με βάση όσα έγιναν γνωστά, η συνομιλία πραγματοποιήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 1989, όταν και οι δύο ήταν ακόμη παντρεμένοι με τους πρώην συντρόφους του.

Μάλιστα, κάτι που έκανε εντύπωση εκείνη την εποχή, είναι πως φαίνεται ότι οι φίλοι τους γνώριζαν για το παράνομο ειδύλλιο, παρόλο που ο Κάρολος είχε παντρευτεί την Νταϊάνα και το Παλάτι προσπαθούσε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό την κρίση στο γάμο τους.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τη συνομιλία τους, η οποία είχε διαρρεύσει στο βρετανικό Τύπο:

Κάρολος: Θεέ μου. Θα ζήσω μόνο μέσα στο παντελόνι σου ή κάτι τέτοιο. Θα ήταν πολύ πιο εύκολο!

Καμίλα: Σε τι θα μετατραπείς, σε ένα ζευγάρι εσώρουχα;

Κάρολος: Ή, ο Θεός να το κάνει, ένα ταμπόν!

Καμίλα: Είσαι τελείως ηλίθιος! Τι υπέροχη ιδέα

Κάρολος: Την τύχη μου. Με πέταξαν σε μια τουαλέτα και συνεχίζω να στροβιλίζομαι για πάντα στην κορυφή, χωρίς να κατεβαίνω ποτέ

Καμίλα: Ω αγάπη μου…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνελήφθη η Φεντερίκα Μογκερίνι για απάτη στο Κολέγιο της Ευρώπης

Λονδίνο: «Σανδαλάκηδες» διαδηλωτές υπέρ της Γάζας την «έπεσαν» στην Oxford Street

Ουκρανία: Το Κίεβο «συμφωνεί σε ειρηνευτικό σχέδιο» με τη μεσολάβηση των ΗΠΑ

Ευρωπαϊκή αντιπρόταση για την Ουκρανία: Διαπραγματεύσεις αντί παραχώρηση εδαφών, ρωσικές αποζημιώσεις και εκλογές

Οι Τούρκοι φοβούνται ότι το Ισραήλ αγοράζει γη στην κατεχόμενη Κύπρο – «Η Κύπρος προστίθεται στο μενού του νέου ιμπεριαλιστικού παιχνιδιού που στήνεται στην περιοχή μας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr