Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κασσελάκης-Τάιλερ – Γκρίνια για το γυμναστήριο, αφήνουν το διαμέρισμα στο Κολωνάκι

Κασσελάκης-Τάιλερ – Γκρίνια για το γυμναστήριο, αφήνουν το διαμέρισμα στο Κολωνάκι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένα μικρό ζήτημα φαίνεται να έχει ανακύψει μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και του συζύγου του, Τάιλερ Μακμπέθ, σχετικά με το γυμναστήριο που σχεδιάζουν να ανοίξουν.

Οι καθυστερήσεις στην υλοποίηση του εγχειρήματος έχουν οδηγήσει σε διαφωνίες μεταξύ του προέδρου του Κινήματος Δημοκρατίας και του συντρόφου του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Βασιλικής Μπασιούρη στην εκπομπή «Buongiorno», οι καθυστερήσεις στα εγκαίνια του χώρου αποτελούν σημείο τριβής μεταξύ των δύο ανδρών, καθώς διαφαίνονται διαφορές ως προς την πορεία και την οργάνωση της επιχείρησης.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, το πολυτελές διαμέρισμα των 246 τ.μ. στο Κολωνάκι, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο ανακαίνισης, ενδέχεται να μην προορίζεται για τη μόνιμη διαμονή τους.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να διατεθεί προς ενοικίαση, γεγονός που αφήνει ανοιχτά τα σχέδιά τους για το μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ερωτευμένος Κασσελάκης: Με τον Τάιλερ «δεν έχουμε χωρίσει ποτέ»

Ο Κωνσταντίνος Τασούλας Πρόεδρος της Δημοκρατίας: «Το αόρατο νήμα που μας ενώνει δεν πρέπει να σπάσει»

Σαντορίνη: Ο μεγαλύτερος έως τώρα σεισμός 5,3 Ρίχτερ – Αισθητός σε Αττική και Κρήτη

Ρομά έκλεψαν το «περιζήτητο» αυτοκίνητο του Κουρουμπλή

Περίεργη δημοσκόπηση από τη Real Polls

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr