ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μπλόκο στην αίτηση υπαγωγής της εταιρίας εμπορίας πετρελαιοειδών Jet Οil της οικογένειας Μαμιδάκη στο άρθρο 99 επιχειρεί τράπεζα η οποία ενεργεί ως εκπρόσωπος των ομολογιούχων δανειστών.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία», η αίτηση ανάκλησης της προσωρινής προστασίας από τους πιστωτές που εξασφάλισε προ εβδομάδων η Jet Οil, μέχρι να συζητηθεί η υπαγωγή της στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, θα συζητηθεί την προσεχή Τετάρτη.
Την ίδια στιγμή, εντείνεται η φημολογία σύμφωνα με την οποία ο Ελληνοαμερικανός δισεκατομμυριούχος Τζον Κατσιματίδης (κατάγεται από τη Νίσυρο), ο οποίος ελέγχει, μεταξύ άλλων, την εταιρία διύλισης πετρελαίου United Refining Company με εκτεταμένο δίκτυο πρατηρίων (με την επωνυμία Kwik-Fill) στο βορειοδυτικό κομμάτι της Πολιτείας της Νέας Υόρκης και στη δυτική Πενσιλβανία, ενδιαφέρεται για την Jet Οil.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Κατσιματίδης έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την Jet Οil και προτίθεται να επενδύσει 120.000.000 ευρώ, αν οι πιστωτές συμφωνήσουν σε σχέδιο αναδιάρθρωσης που εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα της εταιρίας, χωρίς προσφυγή στο άρθρο 99, αλλά σε άλλη διαδικασία του πτωχευτικού κώδικα (άρθρο 106Β).























































