ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνολικά 125.000 επαγγελματίες από 48.000 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης επισκέφθηκαν τη 12η HORECA 2017!
Σύμφωνα, μάλιστα, με την επεξεργασία των barcode προσκλήσεων προκύπτει αύξηση του ποιοτικού επισκεπτικού κοινού σε ποσοστό 20%. Ιδιαίτερα αυξημένη υπήρξε η προσέλευση ξενοδόχων και ανώτατων διευθυντικών στελεχών μονάδων φιλοξενίας, αλλά και ιδιοκτητών καταστημάτων καφεστίασης.
Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η εκπροσώπηση επαγγελματιών από κάθε περιοχή της Ελλάδας, καθώς το 56% των επισκεπτών προήλθε από την περιφέρεια.
Κοινή διαπίστωση τόσο των εκθετών όσο και των επισκεπτών είναι ότι πρόκειται για την καλύτερη HORECA όλων των εποχών, καθώς αναδείχθηκε σε πεδίο σημαντικών εμπορικών επαφών.
Η σταθερά μεγάλη προσέλευση και κατά τις τέσσερις ημέρες, καθώς και το έκδηλο ενδιαφέρον των επαγγελματιών που επισκέφθηκαν την έκθεση, έδωσε την ευκαιρία για ουσιαστικές συναντήσεις και συμφωνίες.
Πρωτοφανές ήταν το ενδιαφέρον των ξενοδόχων, των ιδιοκτητών μικρών καταλυμάτων, των αρχιτεκτόνων και των κατασκευαστών για τον αναβαθμισμένο τομέα HOTEL BUILD & DESIGN.
Εξάλλου, μεγαλύτερη από κάθε προηγούμενη χρονιά ήταν η προσέλευση επιχειρηματιών από τον διαρκώς αναπτυσσόμενο κλάδο της καφεστίασης.
Σημαντική ήταν, επίσης, η παρουσία στην έκθεση επισκεπτών από την Κύπρο, τα Βαλκάνια και τις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου.























































