ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνικός Χρυσός,


















































Israel Hayom: Η πτώση του Τούρκου «ιππότη» - Η απόγνωση των Τούρκων είναι τεράστια
Ποιος ηγείται πραγματικά του ιρανικού καθεστώτος;
Το Ιράν χτύπησε για πρώτη φορά αμερικανικό F-35 - Έκανε αναγκαστική προσγείωση
Πώς μπορούμε να εξοικονομήσουμε καύσιμο στις καθημερινές μετακινήσεις
Η Πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) στην Αθήνα παρέθεσε δείπνο Ιφτάρ για την προώθηση του διαλόγου και της ειρηνικής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη διαδικασία της διαιτησίας προσφεύγει το ελληνικό δημόσιο κατά της Ελληνικός Χρυσός ΑΕΜΒΧ, προς διασφάλιση της τήρησης των συμβατικών υποχρεώσεων της εταιρείας, σχετικά με την επένδυση των Μεταλλείων Κασσάνδρας.
Οπως αναφέρει το υπουργείο Ενέργειας σε σχετική ανακοίνωση, σκοπός είναι η διαφύλαξη του δημόσιου συμφέροντος μέσω της εγχώριας αξιοποίησης του ορυκτού πλούτου της περιοχής και σε συμμόρφωση προς τους ισχύοντες περιβαλλοντικούς όρους και προδιαγραφές.
Με έγγραφο που απέστειλε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης προς τον πρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Μιχαήλ Απέσσο, ζήτησε επισήμως την έναρξη των προπαρασκευαστικών ενεργειών για την προσφυγή στη διαιτησία.























































